Tiraholms Fisk

Skaldjursrestaurang i Hylte kommun, Hallands län
+4637164019
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
2
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image 9 image 10 image 11 image 12 image 13 image 14 image 15 image 16 image

Tiraholm, 310 83 Unnaryd, Sweden

Recensioner

07/26/2021
Tom -lucky

Verkligen en bra fisk! Men dyr!!!
05/25/2021
Bekmanis Ilgonis

Super
05/17/2021
Roxana Rus

Vilken härlig plats! Den här restaurangen och dess lokaler är en överraskande pärla på den svenska landsbygden. Maten är exceptionell, atmosfären är fantastisk!
03/08/2021
Ali Al Hebshi

Små portioner och dyrt. Färsk fisk och fint läge.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Tiraholms Fisk

Jag köpte nyligen en Speed Queen-tvättmaskin från Bray & Scarffs Tysons Corner-filial i Tysons Corner. Deras service var utmärkt och installationen var snabb och professionell. Och när jag hade tekniska problem med att ansöka om rabatt på leveransavgiften var Jeff otroligt hjälpsam när han löste problemet. När jag behöver vitvaror i framtiden kommer denna butik att vara mitt förstahandsval.
Teamet på Liston Newton Advisory har stöttat vår verksamhet i mer än 10 år. Under denna period har de gett praktiska och väl övervägda råd. Servicenivån är exemplarisk och jag skulle inte tveka att rekommendera Shaun och hans kollegor till andra småföretagare.Kaye Fletcher, ACEP Pty Ltd.
Jag fruktar tanken på att sätta min fot i en affär för hushållsmaskiner och madrasser, men hade en ganska trevlig upplevelse i Active. De erbjuder faktiskt tvättmaskiner och torktumlare av amerikanskt märke till priser som liknar priserna på de koreanska märkena nere på home Despot. Jag gillade att de inte tar extra betalt för sladdar och slangar. det slutade med att vi köpte en begagnad tvättmaskin som än så länge fungerar utmärkt. Installationen skedde samma dag och var mycket rimlig. Vi håller tummarna för att vi inte behöver använda garantin.

Lämna en recension för Tiraholms Fisk


Användbara länkar