Lindvalls Chark AB

Köttberedare i Strömsnäsbruk, Kronobergs län
+4643379500
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image
Fredag 7:30AM-12PM
Måndag 7:30AM-12PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7:30AM-12PM
Tisdag 7:30AM-12PM
På onsdag 7:30AM-12PM

Hinnerydsvägen 43, 287 34 Strömsnäsbruk, Sweden

Recensioner

11/02/2021
Stan Aelterman

Bra
05/29/2021
Micke

Ok

Det finns inga kommentarer för Lindvalls Chark AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Lindvalls Chark AB

Värsta returpolicyn någonsin.Jag gick in idag (jag handlar här ofta) för att returnera en vara.Först fick jag höra att jag hade fel kvitto. När jag bad om kredit fick jag veta att jag bara skulle få 80 procent av inköpspriset. när jag gick med på detta fick jag veta att det inte heller skulle ske. Jag fick sedan ett kvitto som en utskrift med ett telefonnummer eller en webbplats att kontakta. När jag tittade på webbplatsen stod det att min retur hade avvisats på grund av möjligt bedrägeri.Bed, Bath and Beyond har varit en av mina favoritbutiker i flera år. Du kommer aldrig att få en annan dollar gratis mig. Jag kommer bara att handla i returvänliga företag som inte anklagar sina kunder för bedrägeri.#LoyalNoMore#TheCustomerIsAlwaysWrong#OnlyOneStarBecauseTheyDontAllowZeeo
Idag gick jag in i butiken för att köpa ett vardagsrumsbord och ett gaffelbord som jag bestämde mig för att köpa. Jag gick in utan att hälsas på, det fanns två personer vid den bakre disken som satt där och ett par försäljare på golvet. Ett par gick in före mig och förstod att de skulle få hjälp först. Så jag gick tillbaka till det vardagsrum som jag ville ha. Jag väntade och två andra par som kom in bakom mig tittade på vitvaror och jag tittade rakt på försäljaren och trodde att han var på väg mot mig. Han sa ingenting, gick till personerna som kom in bakom mig och frågade dem om de hade fått hjälp och fortsatte att hjälpa dem. Det var uppenbart att jag var den enda svarta personen i butiken, kanske såg jag inte ut som om jag hade pengar eller något liknande. Jag tog mig och mina 3000,00 tillbaka ut ur butiken. För jag kan hitta vilken butik som helst som tar mina pengar. Så jag vill ha tillbaka dem. Sedan ringde jag till butiken och fick en dam som inte brydde sig mindre om mitt klagomål.

Lämna en recension för Lindvalls Chark AB


Användbara länkar