Home > Bilhandlare in Hyltebruk, Hallands län > Wahlströms Bil AB Recension

Wahlströms Bil AB

Bilhandlare i Hyltebruk, Hallands län
+4634571620
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 7AM-5PM
Måndag 7AM-6PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-6PM
Tisdag 7AM-6PM
På onsdag 7AM-6PM

Södra Industrigatan 13, 314 34 Hyltebruk, Sweden

Recensioner

01/23/2022
Svend Nielsen

Wahlström bil har nu bytt Kamrem på vår Citroën Berlingo Diesel och det gick bra
Jag tog 9 panoramabilder i verkstan och inne i bilhallen.Wahlströms Bil AB är att rekommendera.Det är gott att ha en pålitlig verkstad och bilaffär i Hyltebruk
Svendus Panorama
12/14/2021
tomas juknius

Bra

Nya kommentarer om andra platser i närheten Wahlströms Bil AB

Jag möter alltid vänlig personal. Den vänligaste var en supertrevlig kille vid namn Sean. De gav mina barn de här små påsarna för att göra brandbilar och det gjorde deras dag till en fröjd. (Gratis) u kunde hitta exakt vad jag letade efter och priserna är alltid mycket överkomliga för mycket välgjorda produkter. Inte billigt tillverkade. Halloween-utställningen var 10/10 :) mycket ren. Underbart!
Fantastisk presentbutik med varor som du inte hittar någon annanstans! Utsökt utformad heminredning, servera Ware, ultra rimligt prissatta smycken, One of a Kind julprydnader, handskar strumpor, resor ware, plånböcker, handgjorda keramik såsom te set och tekoppar, handgjorda Rice bowl set, antika asiatiska Netsuke och dekorativa statyer, handgjorda kort, listan är nästan oändlig!Ägaren är otroligt snäll, charmig och understatlig. Du kommer aldrig att känna dig pressad. Detta är bättre än de flesta butiker i Carmel, Aspen eller någon annan destination resort.Did jag nämna otroligt rimliga priser?Check it out! När du är i Los Altos centrum kan du ta med barnen till Adventure Toys och Lindentree Childrens book store och sedan äta en fantastisk måltid i Downtown Los Altos, den bäst bevarade hemligheten på halvön.

Lämna en recension för Wahlströms Bil AB


Användbara länkar