H&M

Klädbutik i Halmstads kommun, Hallands län
+4633140000
Recensioner: 7 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
4
Bra
1
Genomsnittligt
2
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-8PM
Måndag 10AM-8PM
Lördag 10AM-6PM
Söndag 10AM-6PM
Torsdag 10AM-8PM
Tisdag 10AM-8PM
På onsdag 10AM-8PM

Prästvägen 1, 302 63 Halmstad, Sweden

Recensioner

01/21/2022
Ghaith Iemesh

Bra pris
11/09/2021
Ygge Fatimasson

en klassisk H&M-upplevelse...men vad är det med "accessoarer"-avdelningen, det finns bokstavligen ingenting där när det gäller smycken, armband och liknande...varför är det så?
06/17/2021
veena vaid

Bra för kläder
05/22/2021
aimy_o0

Bra ställe för att få allt du kan behöva
05/18/2021
M.Sc. Magnus Ivarsson (MagI)

Ok
04/13/2021
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Bra pris kvalitetskvoter
04/10/2021
Khaled Ali

Bra

Nya kommentarer om andra platser i närheten H&M

Bra urval av produkter och det är bra att du alltid kan hitta en 20 % rabattkupong om du letar efter den. Mitt enda förslag är några fler anställda på golvet runt om i butiken. Vi gillar särskilt layouten av butiken från badrum, till sängkläder och köksartiklar. Ett bra tillägg till Coral Springs-marknaden.
Det var glädjande att få ett samtal från ägaren till företaget för några månader sedan med anledning av min tidigare recension. Jag skrev en dålig recension för några månader sedan på grund av den dåliga service som min familj och jag fick i butiken. Blev dock omgående kontaktad av ägaren till anläggningen, som var mycket angelägen om att undersöka situationen ytterligare och var oerhört ursäktande. Kommer definitivt att återvända till butiken igen eftersom jag verkligen älskar deras innehåll.
Vi har gått fram och tillbaka om vi ska köpa tvättmaskin och torktumlare i en stor butik. Vi gick till Nasons på rekommendation av en familjemedlem och jag är så glad att vi gjorde det! Vi arbetade med Ryan Haskell som var helt fantastisk. Han gav oss ärliga åsikter och goda råd om maskinerna och garantierna. Jag rekommenderar starkt att du frågar efter honom - han är mycket kunnig. vi fick ett galet bra pris på en Samsung tvättmaskin och torktumlare; Best Buy, Home Depot eller Lowes var inte ens i närheten av att kunna matcha det. Leverans och installation skedde bara några dagar senare, vilket var riktigt trevligt. deras leveranskillar var snabba, artiga och snabba. vi köpte inte bara vår tvättmaskin och torktumlare, vi köpte också alla apparater till det hus som vi bygger i höst. Det slutade med att vi fick alla Kitchen Aid-produkter och de stora butikerna var inte alls lika billiga i pris. Jag kan inte rekommendera det här stället nog!

Lämna en recension för H&M


Användbara länkar