Marcussen Mc AB

Motorcykelhandlare i Halmstads kommun, Hallands län
+463546485
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Perstorp Lassabo, 310 31 Eldsberga, Sweden

Recensioner

12/15/2021
Kennet Andersson

Bra service.
02/20/2021
Jan-Owe Bengtsson

Utmärkt service.

Det finns inga kommentarer för Marcussen Mc AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Marcussen Mc AB

Jag gick in i butiken för att hantera en retur som jag hade pratat om på nätet. De rådde mig att kontakta en chef i butiken. Jag träffade den biträdande chefen Tom. Jag förklarade min situation i detalj och informerade honom om att ombudet på nätet hade gjort anteckningar på mitt konto. Tom informerade mig om att de var på väg att stänga och att han inte kunde hjälpa mig med returen. Han vägrade att ens titta på anteckningarna på nätet. Allt han brydde sig om var att det var 10 minuter kvar till stängning. Jag hade precis stått i kö längre än så för att ens få tala med honom. Han var så otroligt oförskämd och förtjänar inte sin ställning. Jag kunde inte tro hur lite han var villig att anstränga sig för att hjälpa mig, särskilt som chef. Det slutade med att jag var tvungen att skicka ett e-postmeddelande till företaget för att få hela mitt problem löst på ett enkelt sätt, vilket han helt enkelt kunde ha hjälpt mig med. En sådan besvikelse och jag kommer aldrig att återvända till detta ställe. Toms position som biträdande chef måste omvärderas!
Oreck-märket är fortfarande starkt, pålitligt och väl värt priset. Det här är rengöringsutrustning av hög kvalitet. Tillverkad för att hålla i många år. Det är svårt att hitta det i dessa dagar då företagen vill att du ska köpa billiga produkter om och om igen och betala mer i slutändan. Att köpa högkvalitativ först sparar faktiskt pengar och får ditt hus renare också. Jag har fortfarande min oreck-luftrenare. Den fungerar fortfarande efter 12 år. Jag rengör den och om jag skulle behöva byta ut något är filtren etc. fortfarande lätt tillgängliga. Min mor har deras bästa dammsugare, samma sak. Just den här butiken i Albuquerque är en fin utställningslokal för rengöringsutrustning av hög kvalitet. Jag brukar stanna där bara för att se de nyaste sakerna när jag är i Comcast-butiken. Jag gör mig redo för min egen Oreck- eller Miele-dammsugare här snart!

Lämna en recension för Marcussen Mc AB


Användbara länkar