Home > Restaurang in Laholms kommun, Hallands län > Ulvereds Hjorthägn Recension

Ulvereds Hjorthägn

Restaurang i Laholms kommun, Hallands län
+4643093062
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
2
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag Stängt
Måndag Stängt
Lördag 1-5PM
Söndag 1-5PM
Torsdag Stängt
Tisdag Stängt
På onsdag Stängt

Ulvered 108, 312 92 Laholm, Sweden

Recensioner

06/25/2021
Niklas Bjärholm

Super trevlig bra miljö
05/12/2021
Magdalena Jozwicka

En fantastisk och magisk plats! Fantastisk mat, utsökta specialiteter, olika typer av vilt. Värt att besöka, rekommenderas starkt!
01/20/2021
Kalle Noring

God mat och trevlig atmosfär med rådjur som vandrar runt precis utanför restaurangen. Det blev lite förvirring kring vår beställning, men personalen var snabb med att kompensera oss för felet.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Ulvereds Hjorthägn

Jag är mer än irriterad eftersom jag köpte ett kylskåp för nästan en och en halv vecka sedan. Det fungerade inte så jag ringde flera gånger och fick inget svar. Jag försökte igen nästa dag och han sa att han skulle vara hemma hos mig och laga det inom en halvtimme. Han dök upp flera timmar senare ensam. Sa att han skulle ge mig ett annat kylskåp. Han kom tillbaka med ett gammalt, trasigt kylskåp. Några dagar senare ringer jag honom igen för att kylskåpet inte fungerar och för att jag måste slänga matvaror. Han sa att han skulle komma i går, men dök aldrig upp. Jag ringde igen i morse och han sa att jag skulle vara en av de första han träffar. Nu är det eftermiddag och han skickar mig direkt till röstbrevlådan när jag ringer.
När jag ärvde en gungstol som hade funnits i min familj i fem generationer var jag ledsen över att jag kanske aldrig skulle kunna använda den och att den kanske inte skulle hålla i ytterligare en generation, eftersom en av träspakarna som stödde benen var helt trasig, för att inte tala om de skador som katter hade orsakat på ytbehandlingen. Assaf Antiques lagade den perfekt, till ett mycket rimligt pris, och nu kan inte bara jag använda den, utan även kommande generationer! (Observera att jag även skrev denna recension på Yelp med hjälp av min frus konto.)

Lämna en recension för Ulvereds Hjorthägn


Användbara länkar