Home > Restaurang in Laholms kommun, Hallands län > Ulvereds Hjorthägn Recension

Ulvereds Hjorthägn

Restaurang i Laholms kommun, Hallands län
+4643093062
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
2
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag Stängt
Måndag Stängt
Lördag 1-5PM
Söndag 1-5PM
Torsdag Stängt
Tisdag Stängt
På onsdag Stängt

Ulvered 108, 312 92 Laholm, Sweden

Recensioner

06/25/2021
Niklas Bjärholm

Super trevlig bra miljö
05/12/2021
Magdalena Jozwicka

En fantastisk och magisk plats! Fantastisk mat, utsökta specialiteter, olika typer av vilt. Värt att besöka, rekommenderas starkt!
01/20/2021
Kalle Noring

God mat och trevlig atmosfär med rådjur som vandrar runt precis utanför restaurangen. Det blev lite förvirring kring vår beställning, men personalen var snabb med att kompensera oss för felet.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Ulvereds Hjorthägn

Jag skulle köpa en ny spis som jag såg på nätet. Gary var mycket tålmodig, hjälpsam och vänlig. Han behandlade oss vänligt och professionellt. Han mätte den skjutbara spisplattan åt oss för att säkerställa att den passade perfekt. Han gjorde beställningen åt oss i god tid och erbjöd sin hjälp med andra frågor. Han hjälpte oss med frågor om andra apparater som vi var intresserade av. Jag skulle definitivt handla där igen.
Stort köpcentrum. Ta med dig en vattenflaska och lite trail mix eftersom det här stället är enormt stort. Jag gillar att använda gamla korgar som organiseringskorgar på kontoret, så jag letar i varje monter efter gamla billiga korgar. Under processen har jag sett fantastiska fynd på möbler och hushållsartiklar. Allt är prissatt för att sälja. De här människorna är seriösa.
Mycket missnöjd!! Jag känner att den här butiken diskriminerar. Bara för att jag har tatueringar och piercingar betyder det inte att jag inte är en affärsinnehavare. Jag har gått in ett par gånger och köpt en vara, men det saknades saker i lådan. Jag ringde genast till en chef och han hade inga problem med att säga att jag kunde returnera och få en ny eller få pengarna tillbaka och att de inte skulle vara taskiga mot mig. När jag kom nästa dag stod den yngre blonda kvinnan på cirka 40 år och en äldre kvinna vid kassan och lämnade tillbaka mina pengar, men när jag gick runt i butiken och gick till utgången pratade de och letade fortfarande i lådan. Nästa gång jag återvände ringde en äldre kvinna upp mig och jag sa att jag behövde byta ut något men att jag inte hade något kvitto. Hon sa att det skulle bli en avgift på 20 procent och jag sa att jag aldrig har sett en butik göra så. Jag är inte säker på om den anställde får avgiften så som hon betedde sig. Jag gjorde ett köp och var upptagen med att prata med henne, hon gav mig inte kvittot. Jag tror att hon gjorde det med flit och nu har jag köpt en vara som inte fungerade bra och kommer att få betala en avgift. Jag kom tillbaka ikväll och det är lustigt hur de hälsar på de andra kunderna men inte på mig. Det här är sista gången jag kommer hit och jag rekommenderar inte någon som vill bli behandlad som en betalande kund.

Lämna en recension för Ulvereds Hjorthägn


Användbara länkar