Eleiko Group AB

Affär För Träningsutrustning i Halmstads kommun, Hallands län
+4635177070
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 7:15AM-1:30PM
Måndag 7:15AM-3PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7:15AM-3PM
Tisdag 7:15AM-3PM
På onsdag 7:15AM-3PM

Klastorpsvägen 18, 302 62 Halmstad, Sweden

Recensioner

01/24/2022
john odwyer

Mycket vacker och väl presenterad
12/27/2021
Christian Ayandokun

Hem för styrkelyft. Mitt i ingenstans, men de arrangerar fantastiska tävlingar!
10/28/2021
Daniel Thorkell

Royal gym miljö!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Eleiko Group AB

Jag kände mig lite lurad i kassan.De skulle prisjämföra med amazon och jag förberedde de saker jag ville prisjämföra, men den unga tjejen vände sig om och sa att de inte kan prisjämföra med amazon på Prime-artiklar eftersom det är ett betalt medlemskap. Jag skulle kunna argumentera mot det eftersom vi betalar detta medlemskap för gratis leveranser och videotjänst men hon var inte intresserad av att lyssna så jag betalade fullt pris och nästa gång kommer jag att handla direkt från Amazon, låt oss se om hon kommer att kunna behålla sitt jobb med den attityden.
Om hämtningsdatumet för din beställning råkar falla på en helgdag, glöm det. De kommer inte att bry sig om att kolla in den eller leta efter den på baksidan, oavsett om kundtjänsten säger att den har "tagits emot" eller inte, de är mycket mer intresserade av människor som inte redan har spenderat sina pengar.
Jag skrev nyligen ett 1-stjärnigt betyg och en negativ recension som jag ändrar på grund av att företaget följde recensionerna och såg att jag inte var nöjd med den service jag fick. Butikschefen ringde mig idag och bad om ursäkt och gjorde allting bra för mig. En anställd var sjuk och den andra anställde arbetar inte längre där. Jag var nöjd med samtalet och kommer att hämta mina stolar i helgen. Tack Tommy för att du ringde mig och gjorde det bra, jag kommer att handla hos er igen. Jag har inte sett stolarna än, men när jag får dem kommer jag att lämna ett omdöme om möblerna.

Lämna en recension för Eleiko Group AB


Användbara länkar