Stadium Hallarna

Sportbutik i Halmstads kommun, Hallands län
+46104528805
Recensioner: 5 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
2
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-8PM
Måndag 10AM-8PM
Lördag 10AM-6PM
Söndag 10AM-6PM
Torsdag 10AM-8PM
Tisdag 10AM-8PM
På onsdag 10AM-8PM

Prästvägen 1, 302 63 Halmstad, Sweden

Recensioner

12/09/2021
Gustav Lönnqvist

Nice
07/27/2021
M Shakib Hafiz

Bra men lite dyrt
05/09/2021
Mosab Al Sherawy

Bra
05/01/2021
Barb Andersson

Trevligt, rent, fräscht och många blandade butiker i detta köpcentrum. Det finns tillräckligt med caféer för att sitta ner och njuta av en kopp kaffe de har stor parkeringskapacitet. Bra ställe att handla på och en stor supermarket som är knuten till det så man behöver inte resa för att handla mat.
04/04/2021
Raul Benker

Bra service.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Stadium Hallarna

Detta är en intressant och användbar butik. Priserna tenderar att vara höga, men de har så många olika saker. Det finns många avdelningar, en del med standardartiklar, lakan, tallrikar, glasvaror, täcken, väggkonst, gardiner och draperier, inklusive nödvändig hårdvara. Det finns fler än denna korta lista. Det finns till och med en rad med artiklar som setts på TV. Det är ett bra ställe för gåvor och de har ett bröllopspresentregister.Jag åkte dit för att titta på gardiner. Jag köpte inga eftersom jag inte gillade några, men det är bara min smak!
Jag arbetade med EJ som var fantastisk att arbeta med och vi köpte kylskåp, spis och diskmaskin. Alla högt värderade och namnkunniga apparater och vi kunde inte ha köpt ett kylskåp någonstans för vad vi betalade för alla tre apparaterna. Leveransen gick bra och Kenny, chefen, var en riktig höjdare. Bra ställe och bra folk och jag rekommenderar dem varmt till alla.
Jag är så glad att jag äntligen tog beslutet att köpa mina apparater från Daniel Appliance. Erfarenheten var toppen från första början... från säljaren Derek till leveranspersonalen. Jag är ledsen att jag inte kommer ihåg namnen på de herrar som levererade och installerade diskmaskinen och mikrovågsugnen, men de var fantastiska. Sedan levererade Gene och Ric spisen och installerade den. Mycket professionella och trevliga. En fantastisk upplevelse och jag rekommenderar varmt detta företag.

Lämna en recension för Stadium Hallarna


Användbara länkar