Home > Sportbutik in Halmstads kommun, Hallands län > TeamSportia Halmstad Flygstaden Recension

TeamSportia Halmstad Flygstaden

Sportbutik i Halmstads kommun, Hallands län
+4635228292
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
2
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-3PM
Söndag 11AM-3PM
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Kundvägen 3A, 302 41 Halmstad, Sweden

Recensioner

09/14/2021
roxer07

Utmärkt
06/03/2021
errornumber73

Bättre än den nära Eurostop (stenalyckan), det enda problemet är att det är för många kunder som tömmer hyllorna och det finns inte tillräckligt med produkter för alla.
04/30/2021
Antonio Callegati

I mitt fall var en butiksbiträde inte särskilt proaktiv. Jag letade efter en viss skostorlek, men assistenten var upptagen med att prata med en kollega och kom inte och frågade om jag behövde hjälp. Förutom detta är det en bra butik med många olika lösningar inom nästan alla sporter.
04/27/2021
Jonas Mårtensson

Nice

Nya kommentarer om andra platser i närheten TeamSportia Halmstad Flygstaden

De mest olämpligt oförskämda anställda man kan tänka sig att driva företag med. Så snart min mamma och jag gick in genom dörren och letade efter vagnar började en kvinna bakom kassan peka och säga något. Butiken var högljudd och hennes ord var otydliga. I nästa ögonblick ropar hon för att upprepa sig, men hon talar långsamt och med en enorm attityd, vilket uppenbarligen antyder att vi var dumma, snarare än att vi inte kunde höra henne från början.Min familj, min far och min moster och farbror från en annan delstat anslöt sig alla till oss i butiken. När mina barn och jag befann oss nära baksidan av butiken hördes en stor krasch nära oss. Först verkade de tro att mina barn måste ha slagit sönder något, de upptäckte att en armatur hade fallit ner i ett bås. jag kämpade mot en urinvägsinfektion, så jag bad min nästan vuxna son att be om nyckeln till toaletten åt mig. När vi närmade oss disken, uppförde sig min yngsta, som hade varit upprörd över den tidigare kraschen, lite väl mycket och sprang före min man och mig. Vi tillrättavisade henne omedelbart, inom hörhåll för disken och personalen, och ändå kände de anställda att de behövde göra en tillsägelse om att hon inte skulle springa i butiken.Efter att ha använt toaletten, som var förvånansvärt ren, men vars väggar slutar ungefär i lårhöjd och inte skulle dölja någonting om flera personer använde rummet samtidigt, lämnade jag tillbaka nyckeln till disken. Den anställde tittade på mig och sa: "Sätt tillbaka den där den ska vara." Ursäkta mig, men då sa jag bara: "Nej". Hur dessa människor kan tjäna pengar på att bete sig på detta sätt är obegripligt. Jag lämnade min vagn och vi lämnade alla butiken. Jag kommer inte att återvända, och jag rekommenderar starkt att om du värdesätter att inte bli behandlad som skräp så håll dig borta.
Fantastisk butik. Vi kan inte säga tillräckligt mycket gott om Fred och Tammy. Fred tillbringade en hel del tid med att justera min utrustning för att få den inställd på rätt sätt, och tillbringade sedan nästan en timme med mig för att lägga grunden för tävlingsskytte. Allt som en del av köpet. Han älskar uppenbarligen det han gör och det syns. Bra människor, ärligt arbete och mycket rimliga priser. Jag njöt verkligen av att lära känna Tammy också, en supercool kvinna. Rekommenderar starkt!

Lämna en recension för TeamSportia Halmstad Flygstaden


Användbara länkar