Home > Sportbutik in Halmstads kommun, Hallands län > TeamSportia Halmstad Flygstaden Recension

TeamSportia Halmstad Flygstaden

Sportbutik i Halmstads kommun, Hallands län
+4635228292
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
2
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-3PM
Söndag 11AM-3PM
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Kundvägen 3A, 302 41 Halmstad, Sweden

Recensioner

09/14/2021
roxer07

Utmärkt
06/03/2021
errornumber73

Bättre än den nära Eurostop (stenalyckan), det enda problemet är att det är för många kunder som tömmer hyllorna och det finns inte tillräckligt med produkter för alla.
04/30/2021
Antonio Callegati

I mitt fall var en butiksbiträde inte särskilt proaktiv. Jag letade efter en viss skostorlek, men assistenten var upptagen med att prata med en kollega och kom inte och frågade om jag behövde hjälp. Förutom detta är det en bra butik med många olika lösningar inom nästan alla sporter.
04/27/2021
Jonas Mårtensson

Nice

Nya kommentarer om andra platser i närheten TeamSportia Halmstad Flygstaden

Jag är inget fan! Jag kom med 700 dollar i fickan och ville köpa ett gevär. Jag hade just fått en stor bonus och ville lägga ner pengar på ett gevär, men jag lät naturligtvis inte ägaren veta det från början. Jag tittade runt och bad att få hålla en Uzi, ägaren sa "vill du köpa den?". Jag sa "jag är på marknaden för ett vapen" och han sa "det här är ingen leksaksaffär". Wow, tack så mycket, jag trodde att vi var i en leksaksaffär för en sekund! Tack för att du klargjorde det och kostade dig själv en försäljning. Jag har ägt alla typer av militära vapen och överskottsvapen. Bara för att jag inte ser ut som er typiska kundkrets betyder det inte att jag inte vill köpa. Bra jobbat! Jag kommer aldrig tillbaka.
Kundservicen är bristfällig på alla sätt och vis. En 3 månader gammal terrassvärmare har en dålig tändare. Restaurangen har nu ingen värme på sin uteplats och Fisher & Paykels serviceleverantör svarar inte på otaliga telefonsamtal. Vi har 35 års erfarenhet av HVAC-service och de vill inte ta emot vår diagnos. Vi måste använda deras tjänsteleverantör som inte svarar på våra samtal, deras garanti är värdelös och deras kundtjänst bryr sig inte om det.

Lämna en recension för TeamSportia Halmstad Flygstaden


Användbara länkar