Intersport

Affär För Sportkläder i Falkenberg, Hallands län
+4634682850
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-3PM
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Nygatan 31B, 311 31 Falkenberg, Sweden

Recensioner

07/03/2021
Ali Heydari

Ali.H
06/14/2021
J Michael

Din genomsnittliga intersportbutik. Inget att säga egentligen eftersom den är helt genomsnittlig på alla sätt och vis.
06/02/2021
Monik Nyren

Stor sommarförsäljning

Nya kommentarer om andra platser i närheten Intersport

Detta är ett så bra Home Depot-läge som du kan få. Invånarna i Oviedo Florida är mycket intresserade av sina hem, och detta Home Depot återspeglar detta. Allt från utbudet av varor till den fantastiska personalen och leendena du möts av varje gång du kommer in. Tack för att ni gör allt så enkelt här!
När jag var där idag för att köpa några böcker och andra artiklar för en fin julklapp, försökte jag få hjälp och ringde till ägaren fyra gånger (han var bara en halv meter ifrån mig), inte en enda gång vände han sig om och frågade vad jag behövde eller något förrän jag gick fram till hans skrivbord, Samma sak när jag ville betala, damen såg mig men brydde sig inte ens om min present, om du inte ville sälja skulle jag ha förstått det och inte slösat bort min tid. Om du inte är vit, bryr du dig inte ens om att gå in, det finns många andra butiker med lika vackra föremål.
Endast bra om du vet till 100 % vad du letar efter. Efter att jag hade hittat en anställd berättade hon att experten på VVS var hos två andra kunder. Jag väntade tålmodigt på hans assistent som berättade att han var från trädgårdsarbete och att VVS-killen inte arbetade idag. Kunde ha varit ärlig mot mig istället för att slösa min tid.

Lämna en recension för Intersport


Användbara länkar