AtranVelo AB

Tillverkare i Vinbergs kyrkby, Hallands län
+4634619900
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image

Vinbergsvägen 4, 311 50 Falkenberg, Sweden

Recensioner

07/25/2021
V A

Jag älskar verkligen deras produkter. Många cykelkorgar är ganska fula. Inte Epic från AtranVelo. Jag har också Cool Top för grillkvällar vid floden. Men den mest mångsidiga är min Zap Easy top basked. Precis rätt storlek för en stadstur eller en mindre tur. Jag har till och med plats för en regnjacka, dryck, mellanmål, pump och verktyg om man förstorar facket. Min RockMachine E-bike kom med AVS-kontakter. Det var så jag upptäckte AtranVelo till att börja med. Mycket nöjd.
03/07/2021
Stephan Danser

Utmärkt service. Förlorade några skruvar. Ersättning skickades direkt. Tack

Nya kommentarer om andra platser i närheten AtranVelo AB

Kundtjänsten är ett skämt. Jag har köpt flera apparater genom åren (tre stycken förra sommaren). Detta var första gången jag hade problem med en apparat och företagets hantering av situationen var allt annat än professionell. Den nya tvättmaskin vi köpte hade problem från första dagen. Företaget och deras kundtjänstkille Brad drog ut på tiden i ett par månader för att försöka reparera den nya maskinen innan de slutligen bytte ut den. De lade skulden på tillverkaren för bristen på snabbhet när det gällde att ersätta maskinen eller reparera problemet. Trots att jag köpte maskinen från Bosco och inte från tillverkaren. Kommunikationen med deras kundtjänstkille Brad var dålig. Han besvarade inte samtal eller e-postmeddelanden på första försöket. Jag var alltid tvungen att följa upp det efter ett par dagar när jag inte fick något svar på e-post eller samtal. Den nya tvättmaskinen hade läckt och skadat mitt golv innan den slutligen ersattes med en ny maskin. Var tvungen att torka ut golvet med fläktar och avfuktare. Brad sa att han skulle ersätta mina hyreskostnader för utrustningen, men som vanligt har det gått ett par månader utan att jag har fått någon kommunikation, utan att ha besvarat e-post eller samtal och utan att ha fått någon ersättning för att torka mitt skadade golv. De är bra om man inte har några problem. Min säljare Tim och leveranskillarna har alltid varit bra, men om man har problem är detta företag inte den typ av företag som kommer att gå in och ta hand om kunden. Bespara dig själv huvudvärken och köp från ett företag som vet något om kundservice och som faktiskt kommer att hjälpa dig om det uppstår problem.
Jag köpte en central luftkonditioneringsenhet för bara två år sedan och en del av den har redan gått sönder. Deras entreprenör kom ut och sa att det är ett mycket vanligt problem i år eftersom de måste ha fått en dålig sats. Hur som helst fick jag ett prisförslag och han sa att han skulle beställa delen och att den skulle vara inne och installerad inom fem dagar. Fem dagar senare ringde jag och de sa att jag måste betala för arbetet innan han beställer delen och att det var nästan dubbelt så mycket som vad teknikern sa. (Varför skulle jag behöva betala innan den ens är installerad?) Så jag pratade med en kille i butiken och han sa att han skulle ringa deras entreprenör och se vad de sa om saken och sedan ringa tillbaka. Det har gått en vecka och jag har aldrig ringt tillbaka.

Lämna en recension för AtranVelo AB


Användbara länkar