Home > Campingplats in Bergkvara, Kalmar län > Dalskärs Camping Recension

Dalskärs Camping

Campingplats i Bergkvara, Kalmar län
+46709415567
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
2
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image

Dalskärsvägen 11, 385 40 Bergkvara, Sweden

Recensioner

12/13/2021
Steffen Sonntag

Bra campingplats!
10/26/2021
Ezzat Ahdab

Bra ställe för familjen
09/23/2021
blues- indianer

Pengar, pengar, pengar, pengar... det är vad det står för! Smutsiga toaletter och duschar, trånga platser (man kan se om grannen dricker te eller kaffe), högljudda scenerier med berusade galningar, mycket dålig köksutrustning i stugorna, slarvigt beteende, endast kontanter är av intresse!!! Ingen bra plats att vara!!!
09/15/2021
Nira Fisher

Bra alternativ för camping med alla tjänster och sevärdheter inom synhåll. Vänligt och hjälpsamt team

Nya kommentarer om andra platser i närheten Dalskärs Camping

Vi har gjort en hel del affärer med dem, flera apparater och en del utomhusutrustning. De har snabbt gått nedåt i takt med att deras verksamhet har vuxit och försöker inte längre ge kundservice. I stället ger de bara ursäkter. Vårt senaste köp var en gasugn för 2000 dollar. De ville inte konvertera den till propan åt oss så jag var tvungen att anlita en rörmokare. Fabriken skickade fel gasomvandlingsöppningar. När jag ringde Appliance and Mower Center för att få hjälp sa de att de skulle kontakta fabriken eftersom vi inte tillverkar apparater. Istället för att se om de hade en annan gasspis som vi kunde få ett munstycke från sa de att jag skulle försöka hitta ett och att de skulle betala för det. Jag är husägare och kund och jag är inte verksam inom branschen för vitvaror och reservdelar. Uppenbarligen kommer de inte heller att bli det om de inte ändrar sitt sätt att hjälpa återkommande, goda kunder. Jag kontrollerade också det pris vi betalade för spisen och vi kunde ha sparat pengar genom att köpa den i Medford. svar till ägaren: Ja, ert svar till mig som kund gjorde mig arg. Jag ringde för att få hjälp och fick ett snöpligt svar: "Vi tillverkar inte vitvaror, ring fabriken. Ett mycket bättre första svar hade varit Lets see if we can help you. Sedan ringde ni mig tillbaka och sa att ni skulle ersätta mig om jag kunde hitta reservdelen. Det gjorde mig ännu argare. Om det är sant att ni ägnade timmar åt att försöka hitta reservdelen hade det varit artigt att ringa tillbaka och berätta det. Jag ringde fabriken och begärde att delen skulle skickas snabbt. Om du verkligen ringde fabriken var det efter att jag redan hade lagt min beställning hos dem. Om jag hade köpt min spis från West Coast Appliance i Medford skulle de ha konverterat den till propan, levererat och kopplat in den. Jag skulle inte ha behövt betala en rörmokare för att komma ut två gånger. JAG HOPPAS ATT NI LÄR ER VÄRDET AV KUNDSERVICE. DET UPPMUNTRAR TILL ÅTERKOMMANDE AFFÄRER!
Jag kan inte tacka Saddle River nog! Jag åkte till Saddle River i söndags när jag gjorde mig redo att lämna stan för en jaktresa. Jag var i behov av en justering av mitt rådjursgevär. Jag förväntade mig egentligen inte att något skulle göras på en söndag, men se och häpna, vapensmeden Travis Martin kom in och inte bara tog han hand om mig samma dag utan även helt utan kostnad! Jag är tillbaka i affärer inför min resa! Fantastisk service! Fantastisk plats att skjuta på! Fortsätt med den fantastiska kundservicen! Tack killar! Jag kommer definitivt att komma tillbaka!

Lämna en recension för Dalskärs Camping


Användbara länkar