Home > Campingplats in Bergkvara, Kalmar län > Dalskärs Camping Recension

Dalskärs Camping

Campingplats i Bergkvara, Kalmar län
+46709415567
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
2
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image

Dalskärsvägen 11, 385 40 Bergkvara, Sweden

Recensioner

12/13/2021
Steffen Sonntag

Bra campingplats!
10/26/2021
Ezzat Ahdab

Bra ställe för familjen
09/23/2021
blues- indianer

Pengar, pengar, pengar, pengar... det är vad det står för! Smutsiga toaletter och duschar, trånga platser (man kan se om grannen dricker te eller kaffe), högljudda scenerier med berusade galningar, mycket dålig köksutrustning i stugorna, slarvigt beteende, endast kontanter är av intresse!!! Ingen bra plats att vara!!!
09/15/2021
Nira Fisher

Bra alternativ för camping med alla tjänster och sevärdheter inom synhåll. Vänligt och hjälpsamt team

Nya kommentarer om andra platser i närheten Dalskärs Camping

Lex och Trish har tagit hand om mina affärs- och redovisningsintressen i 13 år nu. Jag uppskattar deras skicklighet när det gäller att ta hand om min bokföring, varje år lär de sig lite mer om mig och min verksamhet, och jag uppskattar verkligen deras kunskap, färdigheter, framsynthet och vänlighet. Trish skämtar alltid om hur hon tycker om att se min man Noel komma in med den årliga skatteskivan. Han älskar siffror och har allting i ordning. Så man kan förstå varför Robins gillar honom som kund. Från den snabba återkopplingen av e-post och telefonsamtal till den genuina omsorgen om alla våra affärsintressen kan jag inte mer än rekommendera Lex och Trish och deras team till vem som helst. De är helt enkelt båda mycket skarpsinniga, samtidigt som de är jordnära och verkligen intresserade av att deras kunder ska lyckas. Beth OBrien, Australian Celebrations Training
Blev tillfrågad av tre (3!) olika anställda om de kunde ställa min enda (1) vara på disken åt mig. Jag är ju inte lika gammal som dem, så det är inte så att min enda sak var för tung och gjorde ont i min lilla handled. Om det inte är tillräckligt rasistiskt så har de också de där gamla minstrel-dockorna till salu. Dessutom är deras saker alldeles för dyrt. Du kan hitta sötare och billigare saker på NAM/Goodwill. Vid ett tillfälle nynnade en gammal läskig dam på låten som spelades och följde efter mig, jag skrek nästan. Låtarna är inte ens bra. Riktigt "Get Out" vibbar. 0/10 skulle inte rekommendera.Tldr: Det finns sötare vintagebutiker med bättre priser och mindre rasistiska läskiga ppl runt vårområdet(:

Lämna en recension för Dalskärs Camping


Användbara länkar