Home > Bank in Karlskrona kommun, Blekinge län > Handelsbanken Karlskrona Recension

Handelsbanken Karlskrona

Bank i Karlskrona kommun, Blekinge län
+46455367400
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-2PM
Måndag 10AM-2PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-2PM
Tisdag 10AM-2PM
På onsdag 10AM-2PM

Skeppsbrokajen 10, 371 24 Karlskrona, Sweden

Recensioner

09/27/2021
Sirx

Absolut värdelös som bank. Trevliga vänliga människor men Handelsbanken som bankfacilitet bryr sig antingen inte om sina kunders behov eller föredrar helt enkelt att sätta hinder i vägen för deras kunders behov.
05/04/2021
Nishat Parizat

Vänlig och hjälpsam :)

Nya kommentarer om andra platser i närheten Handelsbanken Karlskrona

ÄLSKADE det här stället på grund av den turkosa äktheten och urvalet. Ägaren hade massor av fina smycken till bra priser. Köpte till fantastiska bitar där och betalade en bråkdel av kostnaden än andra ställen som är mer turistyIts i ett bra läge, söt ägare, och några ganska fantastiska saker.kommer att vara mer än gärna att komma hit igen när im besöker området / staten
Jag har gjort affärer med Kenwhirl Appliance sedan 1978 när vi köpte vårt första hus. De har gett oss fantastisk service. De har gett oss råd om hur vi själva kan reparera våra apparater och har även kommit hem till mig och min mor för att utföra reparationer i hemmet. De är ärliga och tillmötesgående och är öppna när apparater inte är värda att reparera. Jag skulle definitivt rekommendera detta företag till alla som behöver reparera vitvaror.
Jag gick in där och förväntade mig stora saker. Platsen är en brandfälla. Ingen hälsade på mig trots att det fanns flera personer där inne. Ingenting hade ett pris. Det var mest gamla delar av hus, burkar, stora föremål och kaos. Det hade en väldigt bärgningskänsla, men var omöjligt att navigera eller njuta av. Jag antar att man måste fråga om varje pris, men ingen erkände att jag ens var där. Det kan vara roligt om man inte bryr sig om vad vissa gamla föremål kostar och har tålamodet att slå ut sig själv för att försöka bli uppmärksammad av personalen. Kanske är de inte intresserade av allmänheten.

Lämna en recension för Handelsbanken Karlskrona


Användbara länkar