Home > Bank in Karlskrona kommun, Blekinge län > Handelsbanken Karlskrona Recension

Handelsbanken Karlskrona

Bank i Karlskrona kommun, Blekinge län
+46455367400
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-2PM
Måndag 10AM-2PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-2PM
Tisdag 10AM-2PM
På onsdag 10AM-2PM

Skeppsbrokajen 10, 371 24 Karlskrona, Sweden

Recensioner

09/27/2021
Sirx

Absolut värdelös som bank. Trevliga vänliga människor men Handelsbanken som bankfacilitet bryr sig antingen inte om sina kunders behov eller föredrar helt enkelt att sätta hinder i vägen för deras kunders behov.
05/04/2021
Nishat Parizat

Vänlig och hjälpsam :)

Nya kommentarer om andra platser i närheten Handelsbanken Karlskrona

Det är ingen idé att dina anställda bär ansiktsmasker om de inte bär dem på rätt sätt. Nästan alla anställda i din butik bär dem felaktigt. Anställda har dem på näsan, runt halsen eller inte alls. Det finns ingen mening med att bära dem om de inte bärs på rätt sätt. Det ska inte finnas några ursäkter, och det är möjligt att ni måste utbilda eller tvinga fram korrekt användning av masker i butiken. Det är ingen ursäkt att de anställda säger att de måste ha dem på sig hela dagen. Jag arbetar i ett yrke som kräver att jag bär en N95 med ansiktsskydd i upp till 10 timmar per dag. Detta är ett vårdslöst och hänsynslöst beteende från er butik. Inte heller någon social distansering alls av anställda eller kunder.
Allie var en underbar försäljare. Jag kände mig bekväm med henne och ingen press. Hon bedömde mina behov och intressen och ledde mig till den tvättmaskin och torktumlare som var rätt för mig. Hon erbjöd mig det bästa erbjudandet efter att ha tittat på tre andra butiker. Och de produkter jag ville ha fanns i lager. Allie är fantastisk och så ärlig och snäll som en människa kan vara. Behåll henne . Hon är en tillgång för ert företag. Jag älskar ABC Warehouse . ROBERT MANNING .

Lämna en recension för Handelsbanken Karlskrona


Användbara länkar