Home > Livsmedelsbutik in Nättraby, Blekinge län > ICA Nära Nättran Recension

ICA Nära Nättran

Livsmedelsbutik i Nättraby, Blekinge län
+4645549560
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 7AM-9PM
Måndag 7AM-9PM
Lördag 8AM-9PM
Söndag 8AM-9PM
Torsdag 7AM-9PM
Tisdag 7AM-9PM
På onsdag 7AM-9PM

Havgårdsvägen 2, 370 24 Nättraby, Sweden

Recensioner

06/10/2021
Foodo Haggins

Perfekt stormarknad med ett bra utbud av alla typer av matvaror. Förmodligen inte det ställe där du skulle göra dina månatliga matinköp men tillräckligt bra för dina dagliga behov. Personalen är mycket tillmötesgående och om du vill att de ska lagra något åt dig hjälper de dig.

Nya kommentarer om andra platser i närheten ICA Nära Nättran

Vi älskar den här butiken! Bra erbjudanden och oftast bra personal. En viss kassörska är HORRIKEL och ledningen måste verkligen göra något åt henne. Håll dig borta från den äldre kvinnan med kort mörkt hår. Jag kommer inte ihåg hennes namn. Flera personer som jag har talat med har haft en liknande erfarenhet. Ohyfsad är ett understatement. Vi var så trevliga mot henne och hennes eländiga attityd var alldeles för mycket.
Den här butiken är magnifik! Om du letar efter unika, högklassiga möbler måste du handla här. Stor butik som är fylld med vackra mästerverk som du inte hittar någon annanstans till priser långt under detaljhandelspriset. Det är en konsignationsbutik så tänk Highland Park-herrgårdar som möter Offer Up eller marknadsföringslistor på nätet i en butik mitt i stan. Ägaren har också nya varor från Marketplace-prover till bra priser. Dont missar de coola smycken fall också!
Det här stället har fina saker... jag älskar att gå hit för att titta, men ärligt talat köper jag aldrig något. Deras priser är alldeles för höga... de försöker sälja sina saker till detaljhandelspris. En av de begagnade mattor de sålde var faktiskt billigare på Home Depot helt ny. De har aldrig dagar med rabatter som den andra habitat for humanity i Asbury. De rabatterar sakerna med några veckors mellanrum, men inte med mycket. De tar omkring 500-11200 dollar för matbord!!!! Om jag ska spendera så mycket skulle jag bara gå till en butik och köpa ett helt nytt. De måste anpassa priserna till realistiska priser i second hand-butiker.

Lämna en recension för ICA Nära Nättran


Användbara länkar