Home > Livsmedelsbutik in Nättraby, Blekinge län > ICA Nära Nättran Recension

ICA Nära Nättran

Livsmedelsbutik i Nättraby, Blekinge län
+4645549560
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 7AM-9PM
Måndag 7AM-9PM
Lördag 8AM-9PM
Söndag 8AM-9PM
Torsdag 7AM-9PM
Tisdag 7AM-9PM
På onsdag 7AM-9PM

Havgårdsvägen 2, 370 24 Nättraby, Sweden

Recensioner

06/10/2021
Foodo Haggins

Perfekt stormarknad med ett bra utbud av alla typer av matvaror. Förmodligen inte det ställe där du skulle göra dina månatliga matinköp men tillräckligt bra för dina dagliga behov. Personalen är mycket tillmötesgående och om du vill att de ska lagra något åt dig hjälper de dig.

Nya kommentarer om andra platser i närheten ICA Nära Nättran

Jag handlar ofta här, beroende på vad jag letar efter och vilka priser som erbjuds. Det finns gott om konkurrenter i området (Lowes, Menards, Family Farm and Home, Ace och andra järnaffärer), så jag går hit när jag kan få det bästa priset på en kvalitetsprodukt. Och eftersom de ger en militärrabatt är det oftast ett beslut mellan här och Lowes. Personalen är mycket vänlig, kunnig och hjälpsam. Det här HD är alltid rent och det finns gott om parkeringsplatser för handikappade och andra.
Torktumlaren som vi delar i vårt duplex gav upp och efter att ha kontaktat vår hyresvärd meddelade han mig att Community Appliances skulle leverera en ny torktumlare mellan 9 och 11 på morgonen idag, 7-11. Han sa också att han hade arbetat med detta företag tidigare och att han rekommenderar dem varmt.Strax efter kl. 9 kom lastbilen med en av de mest fantastiska teknikerna i spetsen. Vi hade en fantastisk tid när vi bytte ut den gamla torktumlaren mot den nya. Jag tog en provkörning och tvättade en typisk klädlast. Torktumlaren slog den gamla med 94 minuter och kläderna kom ut i mycket bättre skick.Tack för er service. Det är svårt att ha någon okänd person som kommer in i vårt personliga utrymme så att ha en verkligt förtjusande människa som kom för jobbet var en fröjd.

Lämna en recension för ICA Nära Nättran


Användbara länkar