Home > Skivaffär in Karlskrona kommun, Blekinge län > Peddas Record & Game Recension

Peddas Record & Game

Skivaffär i Karlskrona kommun, Blekinge län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 3-6PM
Måndag Stängt
Lördag 12-3PM
Söndag Stängt
Torsdag 3-6PM
Tisdag Stängt
På onsdag 3-6PM

Västra Köpmansgatan 15, 371 34 Karlskrona, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Peddas Record & Game. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
Lorans Görial: Mysigt ställe
2021-06-17 00:52:44
★ ★ ★ ☆ ☆
Andreas Runwall: Fullt med saker och helt ok upplevelse!
2021-03-12 05:38:34

Nya kommentarer om andra platser i närheten Peddas Record & Game

Jag var inte hemma när jag bytte ut min diskmaskin och behövde att de kom in i mitt hem utan oss. Braden ringde vid ankomsten och var vänlig och lyhörd. Han skickade till och med ett sms till mig när han var klar med en bild på mögel som han hade hittat på väggen bakom diskmaskinen. Jag vet att det kanske inte verkar så viktigt, men de små sakerna har verkligen betydelse nuförtiden, och att göra det lilla extra i stället för att bara skjuta tillbaka apparaten till ett ställe där vi aldrig skulle märka något är mycket uppskattat!
Detta var min första erfarenhet och jag måste säga att jag var mycket nöjd. Eddie gjorde allt för att se till att jag var nöjd med mitt köp. De kommer att hämta mitt gamla kylskåp när de har installerat mitt nya, en enda affär, jag måste älska det. Jag skulle rekommendera dem till alla mina vänner och kommer definitivt att återkomma för andra hushållsartiklar.
Joe var EXTREMT oförskämd när min vän/kollega ringde idag. Jag var på vårt kontor och hörde samtalet. Den reservdel som behövdes för att laga hennes tvättmaskin fanns inte tillgänglig, så min vän ringde och frågade om hon kunde betala extra för att få en reservdel över natten. Han gav henne inte en chans att fråga, utan avbröt henne bara med att om vi inte har delen, så har vi den inte. Hon var förbluffad och sa att det var oförskämt, och han sa faktiskt att det var det inte, du har monopoliserat samtalet i en och en halv minut! Jag kunde inte tro det! Vi arbetar inom serviceindustrin (40 år) och har ALDRIG talat med en kund på det sättet. Vi har haft en kund som varit arg, men inte ens då talar vi till en betalande kund i den tonen. Sedan sa han till henne att Covid-grejen kanske har gjort alla upprörda. Jag ville säga att ni inte ska vara nedlåtande mot henne och försöka göra detta till hennes misstag när det uppenbarligen var hans oprofessionella attityd som tog överhanden. Lyckligtvis kompenserade Justin, teknikern i min väns hus, för Joes oskicklighet! Justin lyssnade och var vänlig. Allt som krävdes var att han förklarade att de har ett ruttsystem och att reservdelen fanns i Macon och skulle vara här nästa vecka. Vi förstår det eftersom vi också har tekniker som arbetar i ett ruttsystem. Joe, ta en vecka ledigt, det är uppenbart att du behöver en paus från den offentliga sektorn... Covid kanske har fått dig på fall!

Lämna en recension för Peddas Record & Game


Användbara länkar