Home > Skivaffär in Karlskrona kommun, Blekinge län > Peddas Record & Game Recension

Peddas Record & Game

Skivaffär i Karlskrona kommun, Blekinge län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 3-6PM
Måndag Stängt
Lördag 12-3PM
Söndag Stängt
Torsdag 3-6PM
Tisdag Stängt
På onsdag 3-6PM

Västra Köpmansgatan 15, 371 34 Karlskrona, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Peddas Record & Game. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
Lorans Görial: Mysigt ställe
2021-06-17 00:52:44
★ ★ ★ ☆ ☆
Andreas Runwall: Fullt med saker och helt ok upplevelse!
2021-03-12 05:38:34

Nya kommentarer om andra platser i närheten Peddas Record & Game

Den här butiken är fantastisk. Jag lämnar en recension för att jag har blivit avstängd av kundtjänsten på helighetsnumret. Jag har inte blivit kontaktad av ledningen som utlovat. Jag fick ett kylskåp när jag beställde en subwoofer. Tjey kan inte återbetala mig eftersom de inte kan avbryta en nyutgåva som jag sa nej till. De vill att jag som handikappad person skall bära tillbaka kylskåpet till dem, trots att jag inte beställde det.
Kristens kunskap om apparater är anmärkningsvärd. Hon är ärlig när det gäller det hon säljer, oavsett om det gäller hennes tjänster som tekniker eller själva apparaten. Det finns en anledning till att hon har varit verksam sedan 1988 och har vunnit många utmärkelser. Kristen kommer alltid att vara den som jag ringer när jag behöver service eller byta ut en gammal apparat. Mitt råd är enkelt: gå till den bästa och slösa inte bort din tid eller dina pengar någon annanstans när det gäller problem med vitvaror.
Vi fick hjälp av Josh som var trevlig, kunnig och lyssnade noga på vår beskrivning av vad vi letade efter. Han tog oss direkt till den perfekta produkten. Han gav oss också andra alternativ men varje gång återvände vi till den första produkten som visades oss eftersom hon verkligen läste informationen som han fick korrekt. Han var mycket noggrann med våra alternativ när det gäller köp och leverans. Vi kunde inte ha varit mer nöjda!

Lämna en recension för Peddas Record & Game


Användbara länkar