Home > Machines in Karlskrona kommun, Blekinge län > Dynapac Compaction Equipment AB Recension

Dynapac Compaction Equipment AB

Machines i Karlskrona kommun, Blekinge län
+46455306000
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
Fredag 7:30AM-4PM
Måndag 7:30AM-4PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7:30AM-4PM
Tisdag 7:30AM-4PM
På onsdag 7:30AM-4PM

Industrivägen 2, 371 46 Karlskrona, Sweden

Recensioner

12/28/2021
Maqbool Aziz

Hi DYNAPAC AB är en professionell industri.
08/02/2021
Stefan Stridh

Bästa tillverkare av rullar
02/12/2021
Yogesh S Kabadi

Trevligt ställe att arbeta med

Nya kommentarer om andra platser i närheten Dynapac Compaction Equipment AB

Detta var en så rolig butik, tyvärr var de flesta av deras attraktioner stängda under COVID-tiden, men förhoppningsvis öppnar de snart igen. Vi älskade vår tid här att få gå igenom hela butiken och se allt de hade att erbjuda. De verkar definitivt ha allt som rör sport, fiske, vapen, kläder och saker för att ha kul i eller på vattnet. De har till och med en liten restaurang och en godisbutik där inne. Vilken fantastisk butik, vi kommer tillbaka och ni borde kolla in den, den är värd att åka till.
En fantastisk liten gömd affär för vitvaror. Köpte en skrapad och bucklig Whirlpool gastork med ett butiksvärde på över 900 dollar för 475 dollar. Den levererades i en låda, och jag har fortfarande inte hittat skrapet eller bucklan... och de finansierar med antingen bra eller dålig kredit. Kommer att återkomma för att köpa den matchande tvättmaskinen... OH, och Yadvi och Alex är fantastiska!!!!
Fantastisk kundservice. Jag kom specifikt för att få min bärbara dator reparerad, men i slutändan fick jag en ny, men jag är så himla glad att jag gjorde det. Elektronikpersonalen var mycket kunnig, hjälpsam och uppmärksammade helt enkelt mina behov. De var inte påträngande och det slutade med att jag fick en bra affär! Väntan kan vara lite lång så räkna med att spendera en anständig tid här men det är ärligt talat värt väntan eftersom de helt enkelt fokuserar på kunden de hjälper och det är fantastiskt.

Lämna en recension för Dynapac Compaction Equipment AB


Användbara länkar