Battsam i Karlskrona AB

Affär För Bildelar i Karlskrona kommun, Blekinge län
+4645580060
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 7AM-4:30PM
Måndag 7AM-4:30PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-4:30PM
Tisdag 7AM-4:30PM
På onsdag 7AM-4:30PM

Skyttevägen 2, 371 41 Karlskrona, Sweden

Recensioner

01/13/2021
Torsten Hinz

Super helpful service and nice staff. You guys rescued us from being stranded in Sweden.

Many thanks from Hamburg.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Battsam i Karlskrona AB

Bo är en mycket erfaren och engagerad revisor. Han stannade ofta utanför de vanliga öppettiderna så att vi kunde få vårt arbete gjort under skattesäsongen. Han är kunnig inom skattelagstiftningen och när vi behöver extra stöd är han alltid ivrig att hjälpa oss. tax7 ligger bekvämt beläget i staden så om du är osäker rekommenderar jag starkt att du tittar in och tar en pratstund.
Vi älskar den här butiken. Under de senaste två åren har vi köpt nya möbler för vardagsrum, matsal och sovrum och har varit mycket nöjda med servicen, priserna och kvaliteten vid varje köp. Alla vi har arbetat med har varit vänliga och mycket hjälpsamma. Vi är så glada över att ha ett bra ställe att hitta vackra möbler på här i stan.
Jag har varit på ett par antikvariat i min tid, men det här är verkligen toppen! Detta köpcentrum har den ljusaste belysningen och ser mest ren ut av alla antikvariat jag varit på! Återförsäljarna och personalen verkar också anstränga sig för att skapa teman för sina bås och lådor, så det känns också mer organiserat. Så om det är mynt, skivor, pyrexfat, samlarglas, så hittar du det säkert här, och lite till!

Lämna en recension för Battsam i Karlskrona AB


Användbara länkar