Stadium Karlskrona

Sportbutik i Karlskrona kommun, Blekinge län
+46104528480
Recensioner: 10 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
3
Bra
3
Genomsnittligt
3
Dåligt
1
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-4PM
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Ronnebygatan 46, 371 33 Karlskrona, Sweden

Recensioner

01/16/2022
Gustafsson Jesus Patrik

Gör det!
11/23/2021
Hamidreza Akbarzadeh

Utmärkt!

En aning dyrt utan att ta hänsyn till kvaliteten!
08/09/2021
Qasem (Dr. Q)

Stor och trevlig butik. Många varor men väldigt dyrt.
08/09/2021
Sam

Den har många olika typer av artiklar, vilket är bra. Men det har inte ett bra utbud av grundläggande saker som kläder och skor.
05/24/2021
Marie Ekhator

Det var trevligt men priserna var lite höga.
05/24/2021
Blörgh Blörghsson

Nice
04/30/2021
Johan von Reis

Inte särskilt välsorterad sportbutik. Men personalen är serviceinriktad.
02/22/2021
Mikael Runbert

Sportkläder till anständiga priser, bra personal.
01/26/2021
MSE Karlskrona

Trevligt gym.
01/13/2021
jan schenström

Ok

Nya kommentarer om andra platser i närheten Stadium Karlskrona

Gå inte till denna plats och förvänta dig att bli omhändertagen när du tar emot gåvor. Jag fick en inflyttningspresent i mars, men den kom inte med något kvitto och den kom i en otroligt stor skadad låda. Jag packade upp gåvan i lådan och ringde omedelbart till BBB för att byta ut gåvan eftersom den var för stor för mina bänkskivor. De sa att eftersom det var en gåva måste jag gå in i butiken för att returnera, men eftersom alla butiker var stängda på grund av Covid var jag tvungen att vänta i tre månader på att de skulle öppna igen. Jag åkte dit i juni så snart de öppnade igen med mitt ärendenummer från online-samtalet, men jag hade inte med mig den otroligt stora lådan som den skickades i och som tydligen innehåller BBB:s nummer som de kan söka upp. Den var förpackad i en mindre låda på insidan med en BBB-etikett på, adresserad till mig, så jag trodde att det räckte. Tydligen hade jag fel när jag antog detta och chefen som kallades över för att hjälpa mig insinuerade att jag hade stulit produkten och/eller fått den levererad av misstag och sa att jag borde ha ett medvetande och göra rätt. Jag kan inte ens tro att en chef har fräckheten att föreslå detta när jag hade ett tydligt register över när produkten levererades, jag ringde webbteamet omedelbart och hade till och med ett ärendenummer att hänvisa till. När jag gick ut träffade hon sitt team för att peka ut kunder som mig som borde förbjudas från butikerna. Det är den värsta erfarenhet jag någonsin haft i en butik. Jag kommer aldrig att återvända eller köpa något från BBB igen.
Asian Trade är bäst! De har inte bara ett helt otroligt urval, utan personalen är hjälpsam och kunnig. Nyligen fick vi en valp och han gillar tydligen också mattor! Han åt upp hörnet på en av våra mattor :( Så vi tog mattan till Asian Trade och de fixade den åt oss! Den är vacker och det går inte att se att den någonsin varit skadad! Vi lät också tvätta mattan och den kom tillbaka och såg ut som ny! Hela upplevelsen var fantastisk! Vi har varit kunder länge och vet att vi alltid kommer att vara i goda händer hos Asian Trade! Tack!

Lämna en recension för Stadium Karlskrona


Användbara länkar