Home > Sportbutik in Karlskrona kommun, Blekinge län > Intersport Karlskrona Amiralen Recension

Intersport Karlskrona Amiralen

Sportbutik i Karlskrona kommun, Blekinge län
+4645512151
Recensioner: 10 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
5
Bra
3
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-7PM
Måndag 10AM-7PM
Lördag 10AM-4PM
Söndag 11AM-4PM
Torsdag 10AM-7PM
Tisdag 10AM-7PM
På onsdag 10AM-7PM

Verkövägen 7-9, 371 62 Lyckeby, Sweden

Recensioner

01/10/2022
John Bravo

Mycket bra
11/27/2021
Martin Donev

Vi köpte vinterkläder till mina pojkar härifrån. Jag är mycket nöjd med kvaliteten och personalen är hjälpsam.
11/22/2021
KEVA ARMY

Nice sportställe
11/03/2021
Adesh Kashyap

En av de värsta upplevelserna med personalen .. jag hade fel på min jacka och de är inte redo att byta ut den .. jag har också väntat i en vecka på att bli reparerad .. väntar fortfarande ...
09/18/2021
Osama Almarzouki

Bra
08/26/2021
Raja Dwarampudi

Buy anything here but the bundle of 5 pairs of socks. It was the cheapest quality product I have ever bought in Sweden.
Remaining products are good
05/13/2021
Viktor Östman-Carlson

Bra service!
03/07/2021
Chakravarthy Gajvelly

Bra ställe för tröjor och hoodies
02/24/2021
Karthik Bathula

fina sportkläder med bra kvalitet
02/13/2021
Mohamad Alkurdi

Homs är en mycket trevlig stad.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Intersport Karlskrona Amiralen

Skälet till de tre stjärnorna är att det alltid är svårt att få en säljare att hjälpa dig. När jag äntligen fick en efter att ha frågat två anställda och väntat 20 minuter var hon hjälpsam och hade en fantastisk personlighet. Jag tror att de inte har tillräckligt med personal och att de inte riktigt scannar av butiken för att upptäcka personer som behöver hjälp. Jag ger den dåliga ledningen skulden för problemet.
Den här recensionen gäller kundtjänst för beställningar online. Jag har gjort affärer med PSA i flera år och fram till nyligen har jag inte haft några problem. Jag fick nyligen några felaktiga artiklar i en beställning och försökte uppmärksamma dem på detta. Det var egentligen ingen stor sak, eftersom de mottagna varorna var mycket lika och verkade fungera bra. Problemet jag hade var deras svar, eller brist på svar. De ville helt enkelt inte acceptera det faktum att ett misstag hade begåtts och sa i princip till mig att de mottagna varorna var korrekta. För det första har de slutat att ta emot telefonsamtal. För det andra tar det veckor (bokstavligen) innan de svarar på ett e-postmeddelande, och svaret är kort och ohjälpsamt. Uppföljande e-postmeddelanden ignoreras. Jag vet att en del av deras varor och priser kan vara mycket lockande, men gör dig själv en tjänst och överlåt dina affärer till någon som bryr sig om dig som kund. Om och när du får problem med en PSA-beställning kommer de inte att hjälpa dig och det blir ditt problem att ta itu med. Punkt slut. Om du inte tror mig, läs andra recensioner. Lycka till med att inkassera den livslånga garantin när de bara ignorerar dina mejl. Det verkar som om vissa människor till och med har skickat tillbaka varor bara för att de aldrig mer ska synas. Verkligen en besvikelse att ett likasinnat företag som älskar det andra ändringsförslaget kan vara så ryggradslöst. Liknande produkter och erbjudanden med mycket bättre kundservice kan hittas på Aimsurplus, classic firearms och recoil gunworks bland andra.

Lämna en recension för Intersport Karlskrona Amiralen


Användbara länkar