Home > Sportbutik in Karlshamn, Blekinge län > Intersport Karlshamn Recension

Intersport Karlshamn

Sportbutik i Karlshamn, Blekinge län
+4645484290
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
0
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-3PM
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Drottninggatan 57, 374 36 Karlshamn, Sweden

Recensioner

12/13/2021
abdalla aboumoustafa

Klädbutiken har mycket rea från tid till annan och priserna är också bra.

Det finns inga kommentarer för Intersport Karlshamn. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Intersport Karlshamn

Tvingades skicka paketet till butiken, när dagen för upphämtning kom sa BB att jag skulle vänta på e-post, men det kom ingen e-post. Nästa dag fick jag ett e-postmeddelande där jag i princip sa att jag kommer att få paketet när jag får paketet. Jag har ringt, men butiken svarar inte i telefon, vilket gör att jag får slösa min tid utan att ha köpt varor och utan någon kundtjänst som kan hjälpa mig att hitta en lösning. 1 start eftersom de bokstavligen gav mig inga alternativ förutom att skriva en recension. Kan ändra min recension om jag kan få hjälp av kundtjänsten.
"Keeping Company-teamet är en viktig del av mitt företag och vi arbetar alla tillsammans för att se till att mitt företag är lönsamt och uppfyller kraven. Det bästa med Keeping Co är deras olika servicenivåer och det faktum att jag kan se vår nettoposition just i tid. Den månatliga rapporteringen håller oss alla ansvariga för tillväxt och utgiftstrender. Den hjälp och kunskap jag får när det gäller redovisning, personal, utbildning, teknik och effektivisering av redovisningssystem är ovärderlig. Under de senaste två och ett halvt åren har denna hjälp och kunskap hjälpt oss att utveckla mitt företag och hålla mitt team ansvarigt. Utöver allt detta är det människorna på Keeping Co som gör vår arbetsrelation ovärderlig, vilket i huvudsak skapar fantastiska resultat eftersom resultat skapas genom och inom dina medarbetare. Vi utvecklar kontinuerligt verksamheten tillsammans genom att initiera idéer och strategier som är innovativa, framstående, kreativa och udda samt smart tänkta."

Lämna en recension för Intersport Karlshamn


Användbara länkar