Home > Sportbutik in Karlshamn, Blekinge län > Intersport Karlshamn Recension

Intersport Karlshamn

Sportbutik i Karlshamn, Blekinge län
+4645484290
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
0
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-3PM
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Drottninggatan 57, 374 36 Karlshamn, Sweden

Recensioner

12/13/2021
abdalla aboumoustafa

Klädbutiken har mycket rea från tid till annan och priserna är också bra.

Det finns inga kommentarer för Intersport Karlshamn. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Intersport Karlshamn

Jag kan inte uttrycka hur fantastisk personalen här är. Jag gjorde ett misstag i min beställning och de har gjort mycket mer än vad som krävs för att hjälpa mig. De har planerat för att jag ska få snabb retur och ersättning på gång, har hjälpt mig att fatta beslut osv. Jag har aldrig varit en självsäker shoppare, men det är jag när jag är här eftersom jag vet att jag blir omhändertagen. Tack Amber, Theresa, JR och Dave för att ni alla har hjälpt mig! Köp dina möbler här och gör det nu! Det finns ingen anledning att vänta.
Jag gick hit för att leta efter några kablageverktyg för mitt företag och när jag bad en herre vid namn Jason om hjälp med att hitta dem, tog han mig utan frågor och med ett leende dit jag behövde vara och hjälpte mig att få mina verktyg.Jag fick reda på att han var chef från en av kassörskorna och tänkte för mig själv, inte konstigt att butiken är så bra med en ledare som han :)
Fantastisk kundservice med vänliga leenden och kunnig personal. Min familj fick vänta i lobbyn på att ett däck skulle repareras och personalen kom över och lekte med mina barn, vilket gjorde väntetiden mycket rolig och gick fort. Rekommenderar starkt detta ställe och kommer att komma tillbaka närhelst jag är i stan. Tack!!!!

Lämna en recension för Intersport Karlshamn


Användbara länkar