WÄ BIL

Bilhandlare i Kristianstads kommun, Skåne län
+4644245700
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 7:30AM-5PM
Måndag 7:30AM-6PM
Lördag 11AM-2PM
Söndag 11AM-2PM
Torsdag 7:30AM-6PM
Tisdag 7:30AM-6PM
På onsdag 7:30AM-6PM

Estrids väg 23A, 291 65 Kristianstad, Sweden

Recensioner

09/16/2021
Eddie Bergqvist

Ok
07/17/2021
Alex Khimiak

Låt oss vara ärliga, det är inte det bästa valet. Säljaren lovordade exceptionella däck, detta var min första bil och jag litade på killen. Efter 3 månader var jag tvungen att passera Besiktning, det visade sig att mina bakhjul är bara 1,8 mm. Detta ÄR INTE en bra affär, det är ett sätt att lura folk! Rekommenderar dem inte.

Nya kommentarer om andra platser i närheten WÄ BIL

Köpte ett par arbetsstövlar där. Märkte inte att säkerhetsanordningen inte var borttagen förrän vi kom hem. Vi gick tillbaka nästa dag för att få den borttagen. Kassörskan var oförskämd mot min fru. Krävde kvitto först. Kassörskan fick höra tre gånger att kvittot låg i väskan. Även när jag frågade om det fanns olika storlekar. En anställd sa nej utan att göra något försök att kontrollera lagret i bakrummet.
Jag har varit här några gånger för att hämta mycket specifika varor. Jag har aldrig sett ett mindre upptaget Best Buy! Jag har bara sett kanske tre andra kunder när jag har varit här. Jag brukar inte bli hälsad, utan de anställda pekar helt enkelt på vad jag letar efter och berättar var det finns. Det skulle vara trevligt med lite bättre kundservice och vilja att hjälpa till. Med detta sagt är detta ställe rent och organiserat. Den ligger också i ett bra köpcentrum med mycket saker runt omkring.
Fantastiskt urval i ALLA priskategorier. Deras utställningsrum är ett av de bästa i stan och de har allt från billiga produkter ända upp till Viking och Wolff. (Och allt däremellan.) Priserna är konkurrenskraftiga jämfört med de stora butikerna och deras personal är mycket mer kunnig. De har också ett fint urval av open box- och scratch and dent-produkter för att spara ännu mer. Jag är inte säker på varför någon skulle gå till Home Depot eller Lowes.

Lämna en recension för WÄ BIL


Användbara länkar