WÄ BIL

Bilhandlare i Kristianstads kommun, Skåne län
+4644245700
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 7:30AM-5PM
Måndag 7:30AM-6PM
Lördag 11AM-2PM
Söndag 11AM-2PM
Torsdag 7:30AM-6PM
Tisdag 7:30AM-6PM
På onsdag 7:30AM-6PM

Estrids väg 23A, 291 65 Kristianstad, Sweden

Recensioner

09/16/2021
Eddie Bergqvist

Ok
07/17/2021
Alex Khimiak

Låt oss vara ärliga, det är inte det bästa valet. Säljaren lovordade exceptionella däck, detta var min första bil och jag litade på killen. Efter 3 månader var jag tvungen att passera Besiktning, det visade sig att mina bakhjul är bara 1,8 mm. Detta ÄR INTE en bra affär, det är ett sätt att lura folk! Rekommenderar dem inte.

Nya kommentarer om andra platser i närheten WÄ BIL

Det var första gången vi handlade med American Freight och vi hittade dem av en slump när vi svängde in på fel parkeringsplats. Men vi var i omedelbart behov av ett nytt kylskåp, eftersom vårt gamla kylskåp slocknade under natten. Vi kunde köpa ett helt nytt kylskåp till halva priset och ta hem det samtidigt! Kundtjänsten var också fantastisk, vi kommer definitivt att vara återkommande kunder & hänvisa andra till dem!
Jag älskar den här butiken. Det är en av mina favoritbutiker, jag hade till och med min bröllopsregistrering här, men i dag blev jag rasistiskt profilerad och jag är LIVID. När vi (min man, min brorson och jag) kom in i butiken visste vi redan vad vi ville ha och gick direkt till den avdelningen ... som vanligt stannade vi på vägen för att titta på de sista utförsäljningsställena eller prata om planer för andra saker vi såg. Det verkar som om det varje gång vi stannade var en viss anställd som råkade vara där också. När vi kom fram till den avdelning som vi faktiskt skulle till (ark, som ligger längst bak) var han där också! Han låtsades alltid som om han var upptagen, men det var mer än uppenbart att han följde efter oss och iakttog oss. Mitt sista test var att gå till en obskyr avdelning längst bak i butiken och se och häpna, han hamnade där också. När vi återvände till kassan för att betala, vem kom in i kassan förutom samma anställde som iakttog vår transaktion. När transaktionen var avslutad märkte jag att glasögonen som jag hade köpt var repade. Jag frågade om jag kunde skicka tillbaka min brorson för att byta ut dem och kassörskan sa ja. Hon tog det andra paret och sedan tog den anställde som följde efter oss över kassan. När min systerson kom tillbaka med det andra paret frågade jag: "Behöver du skanna dessa för en säkerhetskontroll eller något annat eller kan jag bara ta dem? Han bad mig vänta en stund, och efter att två andra kunder hade gått in i kassan frågade han mig efter glasögonen och sade: "Har du redan betalat för dem? Med en anklagande blick... han visste att jag redan hade betalat för dem och han SÅGADE min transaktion! Jag svarade Ja, varpå han svarade Har du kvittot? .... Återigen hade den här killen bevakat min transaktion så han visste att jag hade betalat och hade ett kvitto... Jag tog fram kvittot ur min väska och han tittade på det, tittade sedan runt och sa... Var är de andra glasögonen? Jag sa att den andra kassörskan tog dem och ställde dem där borta (de låg på disken)... han sa Åh ok, jag måste kolla efter kameror du vet... ha en bra dag ....Vi gick ut ur butiken och tittade på varandra och sa VERKLIGEN? Det är 2019 och den här unga killen gjorde en rasistisk profilering av mig och min man och lät sina inte så dolda fördomar komma fram i sitt jobb? Jag är en COLLEGE PROFESSOR (som råkar vara afroamerikan) och jag står fortfarande ut med detta skitsnack för att någon ung person (som inte var afroamerikan) bestämde sig för att min man och jag såg misstänksamma ut? Utan anledning eller resonemang? LÖJLIGT!!!!!Come on Bed Bath and Beyond..... kanske vi behöver lite utökad utbildning i kundservice?

Lämna en recension för WÄ BIL


Användbara länkar