Home > Bilhandlare in Kristianstad, Skåne län > Car market Håkan Paulsson AB Recension

Car market Håkan Paulsson AB

Bilhandlare i Kristianstad, Skåne län
+4644103375
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 11AM-6PM
Måndag 11AM-6PM
Lördag 11AM-3PM
Söndag 11AM-3PM
Torsdag 11AM-6PM
Tisdag 11AM-6PM
På onsdag 11AM-6PM

Blekingevägen 14B, 291 54 Kristianstad, Sweden

Recensioner

12/12/2021
Σπυρος Κ

Not so good cars unfortunately.
I has buy one car from there and after 4 months about (after so many problems) ,i ask if can i give back the car to stop my loan and they said to me they cant because its too old now!..
Very disappointed and I recommend you to be very very very- carefull if you want to buy car from there.
From me 1 star for professionalism and services.Bad experience.
07/07/2021
Fredrik Cederberg

Ok
04/13/2021
Julius Forsberg

Mycket professionell, jag rekommenderar denna bilhandlare.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Car market Håkan Paulsson AB

Vi var mycket nöjda med vår upplevelse hos Abt. Vi köpte en diskmaskin. Vi hade en ganska god uppfattning om vad vi ville ha för funktioner och vilket märke vi tyckte bäst om. Vi var verkligen bara där i 15 minuter och en mycket duktig försäljare kom fram till oss. Han tog reda på vad vi ville ha och sedan gick vi till datorn för att kolla upp det. Vi fick alla de funktioner vi ville ha, färgen, märket och vi köpte till och med den utökade garantin, fria delar och arbete i fyra år. Vi brukar inte göra detta, men vi har haft otur på sistone med några av våra hems mekaniker så vi gjorde det.Jag gillade att de tog temperaturen på alla när de kom in i butiken och att alla hade masker på sig. Det var mycket upptaget, men dessa försiktighetsåtgärder fick oss att känna oss bättre. Vi kommer förmodligen inte att få leverans på upp till en månad på grund av långsamheten i tillverkningen och därmed leveransen. Det är den enda nackdelen. Vi tog också en nollprocentig finansiering i ett år. Det kändes som en självklarhet. Vi har just kommit hem från resan och kunde inte vara lyckligare än så här långt.
Jag ger tre stjärnor eftersom när jag gick personalen var mycket artig och trevlig men nackdelen är att jag hämtade en bärbar dator till min synd som han köpte på nätet Jag kom dit de frågade inte mig för någon id eller verifiering av vem jag var de sa bara sista fyra av ordernumret och det sista namnet på köpet jag berättade för dem ut lämnade med en bärbar dator. Jag kunde ha varit vem som helst. Det är principen i frågan.

Lämna en recension för Car market Håkan Paulsson AB


Användbara länkar