Home > Bilhandlare in Osby, Skåne län > Lindgrens Bil i Osby AB Recension

Lindgrens Bil i Osby AB

Bilhandlare i Osby, Skåne län
+4647931086
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 8AM-6PM
Måndag 8AM-6PM
Lördag 10AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 8AM-6PM
Tisdag 8AM-6PM
På onsdag 8AM-6PM

Södra Portgatan 34, 283 50 Osby, Sweden

Recensioner

01/18/2021
Aija Pakarinen

Perfekt garage, mycket bra och professionellt arbete, människor som alltid är redo att hjälpa till. Jag skulle rekommendera detta garage till andra.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Lindgrens Bil i Osby AB

Jag kommer aldrig att sätta min fot i en Best Buy-butik igen. Ni har för alltid förlorat min familjs affärsverksamhet. Jag bar en mask, men var tvungen att justera den korrekt för att komma in. Jag är färdig med detta nonsens!!! Jag kan inte vänta med att sprida ordet till många andra så att de vet att de aldrig ska handla i er kedja igen. Tack för den fantastiska shoppingupplevelsen Ann Arbor.
Jag såg ett vackert pärlhalsband i fönstret till min fästman. Jag ringde på lördagen när butiken var stängd. Ägaren återkom till mig inom några minuter och mötte mig i sin butik eftersom de bara är tillgängliga efter överenskommelse på lördagar. Mycket rättvist pris och mer än tillmötesgående service. Rekommenderas varmt.
En vän och jag var ute och sköt i går på Tritac. Jag har varit här tidigare för några år sedan. Jag har alltid funderat på att äga ett eget vapen. Ägaren till butiken hjälpte mig att svara på alla mina frågor om att vara ägare till ett skjutvapen. I nästa ögonblick fyllde jag i mina papper och väl jag gick med mitt nya skjutvapen nästa dag. Personalen är verkligen hjälpsam Jag rekommenderar detta ställe...

Lämna en recension för Lindgrens Bil i Osby AB


Användbara länkar