Home > Bilhandlare in Osby, Skåne län > Lindgrens Bil i Osby AB Recension

Lindgrens Bil i Osby AB

Bilhandlare i Osby, Skåne län
+4647931086
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 8AM-6PM
Måndag 8AM-6PM
Lördag 10AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 8AM-6PM
Tisdag 8AM-6PM
På onsdag 8AM-6PM

Södra Portgatan 34, 283 50 Osby, Sweden

Recensioner

01/18/2021
Aija Pakarinen

Perfekt garage, mycket bra och professionellt arbete, människor som alltid är redo att hjälpa till. Jag skulle rekommendera detta garage till andra.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Lindgrens Bil i Osby AB

På hemsidorna står det att de stänger klockan 20, men jag kommer fram klockan 17.37. Säger mig förlåt att de var stängda Företaget sa det. Jag är 100 % säker på att företaget också kan åtgärda dina onlinebeställningar. Det blir ganska irriterande när man måste köra en timme till den enda butiken i Milwaukee som har de saker man behöver och de skjuter bort en flera timmar före den faktiska stängningstiden.
Allt gick bra tills jag åkte till lagret för att hämta madrassen. Det tog nästan två timmar för dem att ta fram den och vissa människor väntade längre än jag. Folk som bara var där i 5 minuter fick sina saker omedelbart medan andra väntade i över 2 timmar. jag har handlat här tidigare, men den här upplevelsen får mig att vilja prova någon annanstans nästa gång.
Jag spenderar bara mycket kort tid för att handla säng, låda med spegel och bord med 6 stolar.Försäljningskillen guidade mig på ett trevligt sätt och spenderar därför kort tid för att slutföra varje sak.Jag känner mig som om jag kände honom innan försäljningskillen.Becker är totalt sett ett underbart ställe eftersom allt du vill köpa finns tillgängligt så du kommer inte att bli besviken.

Lämna en recension för Lindgrens Bil i Osby AB


Användbara länkar