Förenade Bil

Bmw-Återförsäljare i Kristianstad, Skåne län
+46446203100
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 7:30AM-6PM
Måndag 7:30AM-6PM
Lördag 10AM-2PM
Söndag 11AM-2PM
Torsdag 7:30AM-6PM
Tisdag 7:30AM-6PM
På onsdag 7:30AM-6PM

Sävvägen 2, 291 59 Kristianstad, Sweden

Recensioner

05/23/2021
Birgitta Jonasson

Nice
03/25/2021
Egis Bendžius

Mekonomen gjorde något med datorn, men här har de fixat det.

Det finns inga kommentarer för Förenade Bil. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Förenade Bil

Se upp för köparen. De kommunicerar inte. En granne gav mig ett kort till en tekniker som installerade hans underhållningssystem. Jag ringde och lämnade flera röstmeddelanden. Jag lämnade textmeddelanden utan att få något svar. Man skulle kunna tro att han inte längre var anställd där, men i telefonens utgående meddelande stod hans namn och även hans chef. Jag ringde henne och lämnade flera röstmeddelanden utan att få något svar. Jag ringde till butiken. De sa i princip att jag måste komma till butiken för att få min fråga besvarad. Jag åkte till butiken. Teknikern sa att hon behövde märke och modell. Jag lämnade ett foto. Hon bokade in en tekniker som skulle komma hem till mig två veckor senare. Strax före det planerade datumet fick jag ett samtal där teknikern sa att han inte var kvalificerad att arbeta med mitt märke och min modell. Han bokade in ett nytt senare datum. Jag bad honom be sin chef att ringa mig. Det var samma kvinna som hade ignorerat tidigare röstmeddelanden från mig. Sedan fick jag ett automatiskt telefonsamtal där jag informerades om att mitt möte var det datum då teknikern sa att han inte kunde utföra arbetet. Till slut fick jag ett samtal från den tekniker som var kvalificerad att utföra arbetet på mitt system. Vi bestämde ett datum och en tid som passade båda parter. Jag frågade honom vad hans chef hette. Det var samma kvinna som aldrig svarade mig. Jag bad honom be henne ringa mig. Överraskning, överraskning! Hon ringde inte till mig. Se upp, Best Buy får inget högt betyg för sin kommunikationsförmåga.
Trevlig butik i hemstaden med ett bra utbud av möbler. Personalen är trevlig och hjälpsam. Deras finansieringsalternativ är begränsade och den butikssponsrade finansierade räntan är löjlig! Den är definitivt inte utformad för att hjälpa familjer! De har en lastbilsuthyrningsfirma på insidan som är ganska praktisk. Dessutom är öppettiderna lämpliga för arbetande familjer.

Lämna en recension för Förenade Bil


Användbara länkar