Jula

Varuhus i Kristianstad, Skåne län
+46511342000
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 7AM-8PM
Måndag 7AM-8PM
Lördag 9AM-6PM
Söndag 10AM-6PM
Torsdag 7AM-8PM
Tisdag 7AM-8PM
På onsdag 7AM-8PM

Häråkravägen 6, 291 61 Kristianstad, Sweden

Recensioner

01/23/2022
Thomas Preutz

!
05/15/2021
Kickie Lyngvig

Fantastisk butik, med kunnig eller trevlig personal. Jula Kristianstad
03/28/2021
Funk with everything

Ja, det är Jula.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Jula

2 ord förutom fantastisk!!!! Adrian Pearsall Adrian Pearsall, Adrian Pearsall, inte mycket kvar att säga. De av er som känner Adrian Pearsall ber jag om ursäkt för en så lång, beskrivande. Flashy, Colorful, Sexy, Hot, Chic, Cool, Fun, Amazing, Spectacular Review ... De som inte, Jag ber om ursäkt för Flashy, Colorful, Sexy, Hot, Chic, Cool, Fun, Amazing. Läsning du kommer att behöva göra...
Jag älskar det här stället!!! Jag tror att vem som helst kan gå in och hitta något som de kan använda eller har letat efter!!! Jag tror inte att det är möjligt att se allt de har på 1 resa!!! Allt är vackert! Så många olika leverantörer, var och en erbjuder något annorlunda!!! Gå, besök, jag garanterar att du inte kommer att ångra dig!
Mannen lurade mig på en antik skål i silver för några år sedan. Jag tog in mina antikviteter för en värdering... som inte var gratis som på de flesta ställen. De tog 20 dollar. Mannen verkade alldeles för intresserad av min silverskål och sa att han skulle avstå från avgiften om jag gav honom skålen. Jag sa motvilligt: "Visst, om den bara är värd 20 dollar". Senare fick jag reda på att silverpriset låg på cirka 40 dollar per uns vid den tidpunkten och att det verkliga värdet på skålen var ungefär 150 dollar. Lita inte på dessa människor, de kommer att lura dig!

Lämna en recension för Jula


Användbara länkar