Jula

Varuhus i Kristianstad, Skåne län
+46511342000
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 7AM-8PM
Måndag 7AM-8PM
Lördag 9AM-6PM
Söndag 10AM-6PM
Torsdag 7AM-8PM
Tisdag 7AM-8PM
På onsdag 7AM-8PM

Häråkravägen 6, 291 61 Kristianstad, Sweden

Recensioner

01/23/2022
Thomas Preutz

!
05/15/2021
Kickie Lyngvig

Fantastisk butik, med kunnig eller trevlig personal. Jula Kristianstad
03/28/2021
Funk with everything

Ja, det är Jula.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Jula

Jag gick därifrån och kände mig mycket nöjd. Den kontorist som väntade på mig var mycket hjälpsam. Jag är bara ledsen att jag inte fick hennes namn. Hon stod i registret vid bakre ingången. Jag hade fel varor och hon tog bort dem och ringde avdelningen så att någon kunde komma med rätt varor. Hon gjorde allt med ett leende och den mest trevliga attityd som någonsin funnits. Jag vill berömma denna anställd och hennes trevliga attityd.
Bra kundservice. Jag köpte fel del för att laga min torktumlare, jag insåg det när jag kom hem men Reliable hade stängt för dagen. Jag gick in nästa dag och de var mycket förstående. Grace tog hand om returen och tog fram den rätta delen från baksidan, behandlade en retur på mitt kort och fick mig ut på dörren med den del jag behövde på 10 minuter. Den typen av kundservice kommer att få mig att återvända till Reliable.
Köpte en bärbar dator till min dotter i julklapp. Det spelade ingen roll vem som hjälpte mig på den avdelningen eftersom alla är så kunniga. De hjälpte mig med allt! Min dotter var så glad på juldagsmorgonen! Jag hade aldrig kunnat göra detta utan dem! De var så bra att jag kommer tillbaka efter nyår för att köpa en ny stationär dator.

Lämna en recension för Jula


Användbara länkar