Home > Hotell in Tomelilla kommun, Skåne län > STF Hotel and Hostel Skåne Tranås Recension

STF Hotel and Hostel Skåne Tranås

Hotell i Tomelilla kommun, Skåne län
+4641720330
Recensioner: 8 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
4
Bra
2
Genomsnittligt
2
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image

Helgonvägen 7, 273 92 Tomelilla, Sweden

Recensioner

01/25/2022
martin backman

Mysigt och traditionellt, bra frukost.
09/07/2021
Prisca Ivarsson

rent, fräscht och mysigt. Personalen var vänlig och snäll! Om du vill spara pengar ta med egna lakan och frukost/mat, de har ett separat kök för egna saker. Jag rekommenderar det!
07/22/2021
Mattias Sjösvärd

Ett mycket välskött vandrarhem. Mycket prisvärt och bra frukost. Trevligt gästkök. Personalen är mycket vänlig och serviceinriktad.
05/04/2021
Martin Rodhe

Anständigt och rent. Standard frukostbuffé.
05/03/2021
liv sandorff

Mycket trevlig vistelse. Det här stället är super mysigt och traditionellt. Trevlig städning, hjälpsam personal, rymliga rum och fantastiska omgivningar. Precis bredvid vandrarhemmet finns en mycket vacker kyrka, en liten sjö i en park med lekplats, några mysiga kaféer i byn och mycket nära havet. På natten, om det inte finns för många moln, är det en vacker himmel FULL av stjärnor. Allt som allt ett mycket bra ställe med ett fantastiskt läge för inte alltför mycket pengar.
03/13/2021
Jan Näpärä

Helt okej. Inget mer, inget mindre.
02/25/2021
Lotta W

Trevligt ställe i en vacker liten by på Österlen. Rummen är fina och bekväma. Matsalen har den gamla charmen från för länge sedan. Allt blandat med modern utrustning i köket för gästerna. Det finns ingen livsmedelsbutik i byn så gör dina inköp på annat håll eller boka frukost i förväg. Det finns några mycket trevliga restauranger i byn.
01/28/2021
Anthony Skaleski

Ärligt talat kändes det här stället som ett hem för mig. Från den utsökta hemlagade maten som vi åt till kvällsmat till de mysiga varma loftsrummen där vi sov på natten, är det här stället en pärla och förtjänar det beröm jag ger det. Jag kommer att spara kontaktinformationen till nästa gång jag reser till denna del av världen. Jag rekommenderar det varmt och jag hoppas att ni finner det lika charmigt och välkomnande som jag gjorde.

Lämna en recension för STF Hotel and Hostel Skåne Tranås


Användbara länkar