Home > Bilhandlare in Hammenhög, Skåne län > Sture Nilssons Bil AB Recension

Sture Nilssons Bil AB

Bilhandlare i Hammenhög, Skåne län
+46414440825
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 9AM-6PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 10AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Vallbyvägen 22, 276 50 Hammenhög, Sweden

Recensioner

01/11/2022
Kaspars Bronka

E
07/27/2021
Tomas Kamensky

Toppen. Jag köpte en liten Peugeot hos de ! Trevlig bemötande;
06/22/2021
Detleff Hübener

Toppservice

Det finns inga kommentarer för Sture Nilssons Bil AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ☆ ☆
Quinten Souwer: Mycket vänlig personal och fantastisk utsikt från campingen. Cykel- och kanotuthyrning ger goda möjligheter att utforska det omgivande området. Bra faciliteter, kök med 2 spisar, toaletter och duschar (20 kronor för 4 minuter) med bra vattentryck. Tyvärr var alla dessa faciliteter riktigt smutsiga. Gästerna håller inte riktigt allting rent och städningen är riktigt dålig. Därav att jag bara ger ett 3 stjärnigt omdöme.
2021-08-06 23:59:24
★ ★ ★ ★ ☆
Radwan Abbud: Bra service och personalen är snälla
2021-03-30 04:57:04

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sture Nilssons Bil AB

Värsta upplevelsen någonsin och jag kommer aldrig att köpa något från dem igen. Köpte ett hus fullt av möbler och det är något fel på allt jag köpte smdh. Sovrumsinredningen jag köpte skulle komma med en spegel som jag debiterades för och jag fick den inte, en av stolarna till min matsalsinredning är trasig och de har ännu inte kommit och ersatt den, möblerna jag fick är inte de möbler jag skulle få så nu matchar mina soffbord och ändbord inte möblerna och ovanpå allt detta så går ett av benen på loveseat inte att sätta på.
Jag kan inte säga tillräckligt mycket gott om Miranda i kundtjänsten. Jag hade ett problem med en onlinebeställning och hon gjorde mer än vad jag förväntade mig för att hjälpa mig att lösa det. Det är så trevligt och viktigt nu för tiden att få den hjälp man behöver i fysiska butiker jämfört med online shopping. Boardman Home Depot höjer ribban för kundservice.
Jag har varit i den här butiken flera gånger. Min vän köpte en stationär dator för spelspelare och den ansvariga romska övervakaren tvingade oss att skaffa ett antivirusprogram.Hon förklarade att det som ingick i vårt köp var värdelöst. Vi vägrade eftersom min vän redan har ett antivirus som lätt kunde installeras i hans nya system. Istället för att låta oss vara sa hon till oss att hon var en handledare och att vi inte förstod vad hon pratade om. I slutet av vårt möte sa hon att eftersom ni inte lyssnade på mig, om något händer med den här datorn, kom inte och leta efter mig, jag kommer inte att hjälpa er. Jag har aldrig hört en arbetsledare vara så respektlös mot en kund.

Lämna en recension för Sture Nilssons Bil AB


Användbara länkar