Home > Klädbutik in Tomelilla, Skåne län > Sahlins Kläder Recension

Sahlins Kläder

Klädbutik i Tomelilla, Skåne län
+4641710500
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 9AM-6PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 9AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Ramsåsa 4424, 273 97 Tomelilla, Sweden

Recensioner

10/22/2021
Christopher Cooper

Modernt och rent, enkel parkering, trevlig personal men två gånger i rad har de annonserat kläder som inte finns i lager!
08/30/2021
Barend Elzinga

Om du vill ha förstklassig utrustning för ditt arbete måste du vara här. Återförsäljare av de välkända märkena.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sahlins Kläder

Absolut hemsk upplevelse!! Köpare vara försiktig. Betalade nästan 4 000 euro för nya apparater, levererade och installerade, men leveransen skedde fel dag och jag har nu en mikrovågsugn och en diskmaskin i mitt vardagsrum. Leverantörerna ville inte installera med olika ursäkter och Home Depot har tydligen ingen annan. Trots att jag fick tillbaka mina pengar för installationen måste jag nu försöka hitta ett företag som installerar så fort som möjligt. Mycket dålig kundservice!
Vi gick in för att få en temperatursond till vår Kenmore-ugn. Mike tog sig tid att testa sonden först för att försäkra sig om att den var bra. Han berättade att den var bra och att det var säkringslådan som hade gått sönder när temperaturen sköt i höjden. Han var vänlig nog att kolla i en annan butik för att se om de hade den. Sedan gick han långt utöver det vanliga och hämtade den åt oss! Mike var fantastisk och vår ugn fungerar utmärkt nu!
När jag går in på denna Home Depot måste jag alltid gå runt i hela butiken för att hitta någon som kan hjälpa mig. När jag hittar någon måste jag höra dem klaga på att detta inte ens är deras område, men att de hela tiden dras till alla andra områden än det som de har fått utbildning i! Allt jag ville ha var hjälp med att skaffa ett nytt badrum... du vet, ett nytt handfat, en ny toalett, en ny spegel, men i stället hade jag tre anställda som stirrade tillbaka på mig och berättade att de inte är certifierade för att använda hissen. Jag var faktiskt tvungen att gå och när nästa anställd kom in lovade hon mig att det skulle vara det första han gjorde (att hämta lyften och ta ner handfatet som jag ville ha) det tog över 6 timmar men vi fick våra badrumsgrejer. Min man svär att han aldrig mer kommer att handla på detta Home Depot på grund av den dåliga servicen, men eftersom det ligger runt hörnet från oss är det dit vi brukar gå.

Lämna en recension för Sahlins Kläder


Användbara länkar