Home > Klädbutik in Tomelilla, Skåne län > Sahlins Kläder Recension

Sahlins Kläder

Klädbutik i Tomelilla, Skåne län
+4641710500
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 9AM-6PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 9AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Ramsåsa 4424, 273 97 Tomelilla, Sweden

Recensioner

10/22/2021
Christopher Cooper

Modernt och rent, enkel parkering, trevlig personal men två gånger i rad har de annonserat kläder som inte finns i lager!
08/30/2021
Barend Elzinga

Om du vill ha förstklassig utrustning för ditt arbete måste du vara här. Återförsäljare av de välkända märkena.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sahlins Kläder

Kundtjänsten behöver förbättras. Gick in 10/15 minuter före stängning. Blev bemött med "Vet du att vi stänger kl. 5? Jag svarade att jag visste det och att jag gick igenom för att se om jag skulle ta med mig en kund på morgonen. En minut senare sprang jag in i en annan anställd och fick återigen frågan om jag visste att de stänger om några minuter. Medan jag tittade runt i kassan fortsatte kvinnan vid disken att stirra på mig, och sedan började den andra anställde släcka lampor. Det fanns en annan kund där inne också. Det var då jag gick därifrån klockan 16.55. Och gissa om jag tar med mig min kund i morgon bitti?
Produkten var bra men jag var tvungen att boka ett online-besök sent på dagen. När jag kom dit behövde jag inte boka något möte och det fanns ingen på ljudavdelningen heller. Ingen visningsmodell som jag kunde hitta och jag kunde inte öppna lådan förrän jag betalade för den. Jag försöker förstå hur detta är bättre än att beställa på nätet - jag försöker hålla lokala människor sysselsatta, men...

Lämna en recension för Sahlins Kläder


Användbara länkar