Home > Närbutik in Smedstorp, Skåne län > Leif Handlare Recension

Leif Handlare

Närbutik i Smedstorp, Skåne län
+4641451117
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 9AM-6PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 9AM-2PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Storgatan 45, 273 98 Smedstorp, Sweden

Recensioner

05/15/2021
Arild Andervad

Trevlig liten butik som också är ett bra ställe för en kaffe eller glass på vägen.
02/18/2021
Jonny Doe

Mycket gammaldags butik. Du kan få allt du behöver för livet. Mycket vänlig personal. Du borde stanna här en stund och få en affär i ett annat århundrade.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Leif Handlare

Jag ger bara en stjärna för att jag måste. Den här butiken är fruktansvärd. Om du kommer in och gör en betalning några dagar för tidigt ändras det när nästa betalning ska göras. Det är fortfarande inte begripligt eftersom om jag gjorde den tidigare betalningen i tid, borde en tidig betalning inte annullera några dagar som betalats med den tidigare betalningen?????
Stor köpupplevelse med Sandy för alla nya köksmaskiner. Superhärlig, mycket detaljerad. Installationen var en utmärkt upplevelse, men supporten efter försäljningen har varit hemsk. Det tog tre veckor att boka in en tekniker när den helt nya inbyggda mikrovågsugnen gick sönder, men det var enligt uppgift under garantin. Teknikern dök upp - hängde en etikett på vår dörr och sprang iväg. Vi var båda hemma, men det knackade inte på och ringde inte. Vi fick ett telefonsamtal *efter* att de skulle boka en ny tid denna vecka. Vi kontaktade KitchenAid direkt för support och kommer aldrig att göra affärer med detta företag igen.

Lämna en recension för Leif Handlare


Användbara länkar