Home > Närbutik in Smedstorp, Skåne län > Leif Handlare Recension

Leif Handlare

Närbutik i Smedstorp, Skåne län
+4641451117
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 9AM-6PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 9AM-2PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Storgatan 45, 273 98 Smedstorp, Sweden

Recensioner

05/15/2021
Arild Andervad

Trevlig liten butik som också är ett bra ställe för en kaffe eller glass på vägen.
02/18/2021
Jonny Doe

Mycket gammaldags butik. Du kan få allt du behöver för livet. Mycket vänlig personal. Du borde stanna här en stund och få en affär i ett annat århundrade.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Leif Handlare

Ett mycket bra ställe att gå till om du letar efter begagnade apparater. Mycket ärlig och hjälpsam. De är villiga att svara på frågor och behandlar dig med respekt. Jag har besökt de flesta butiker för begagnade vitvaror i området och den här stack ut från de andra. Låt inte den äldre byggnaden avskräcka dig från att stanna. De är mycket intresserade av kunden och av att se dem gå därifrån med det som passar deras behov.
Så jag åker dit klockan fem för att snabbt titta på ett kylskåp och de anställda släcker omedelbart ljuset. Han hade till och med sin lastbil igång med fjärrstart. Inte undra på att Sears stänger butiker. När de anställda springer till dörrarna före den planerade stängningstiden kan jag bara föreställa mig hur improduktiva de måste vara på dagen. Jag kommer att spendera mina 2 500 dollar på annat håll.
Besvikelse. Jag kan fortfarande röra och känna saker, men det kanske beror på att jag i min ålder redan äger allting. Kom för att få en stråkvast, ingen tillgänglig. Den TV-kudde jag ville ha var jag tvungen att ta golvmodellen utan rabatt eftersom de har 20 beställda utan ETA. Kanske är det jag.1 servicepersonal tidigt i dörren och sedan nada.

Lämna en recension för Leif Handlare


Användbara länkar