Home > Bilhandlare in Hörby, Skåne län > Bilmånsson i Hörby Recension

Bilmånsson i Hörby

Bilhandlare i Hörby, Skåne län
+46101293000
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
1
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 7AM-6PM
Måndag 7AM-6PM
Lördag Stängt
Söndag 11AM-3PM
Torsdag 7AM-6PM
Tisdag 7AM-6PM
På onsdag 7AM-6PM

Storgatan 16, 242 31 Hörby, Sweden

Recensioner

09/19/2021
Per Elis Jansson

Verkstaden är bra men bilförsäljare är inte intresserade av kunderna.

Det finns inga kommentarer för Bilmånsson i Hörby. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ☆ ☆
healerlilli: Bra utvalg
2021-07-23 10:56:06
★ ★ ★ ★ ☆
Line Helene Olsen: Billig
2021-12-28 18:30:13

Nya kommentarer om andra platser i närheten Bilmånsson i Hörby

Att få praktik på Oysterhub var förmodligen ett av de bästa besluten i min karriärutveckling. Hela inlärningsupplevelsen blev ännu bättre när jag utbildades och övervakades av Adarsh, som är oerhört kunnig, mycket tålmodig, professionell och extremt hjälpsam och effektiv. Jag skulle rekommendera Oysterhub i Liverpool till alla som behöver hjälp med sin bokföring, affärsverksamhet och skatt, och till alla som letar efter en väg till en fantastisk karriär.
Det är så trevligt att få verklig hjälp från en affär för vitvaror. De har ett brett utbud av alternativ och har aldrig varit överfulla när vi har varit där, så det finns alltid någon som kan hjälpa dig. Som bonus fick de mig inte heller att känna mig dålig för att jag hade mina två små barn med mig. Min man och jag handlade en lördagsmorgon med våra två små människor som inte precis samarbetade och ingen fick oss att känna att vi skulle komma tillbaka senare utan dem.
Jag är en person som aldrig lämnar recensioner till företag och jag har aldrig känt mig så benägen att lämna en recension. Jag hade nästan förlorat förtroendet för vanlig kundservice. Jag gick in på ABC:s lager (på denna plats i Sandusky Ohio) och talade med en ung man vid namn Tyler. Han var mer än hjälpsam i och utanför butiken. Han gav mig och min fru sitt personliga nummer och löste våra sommarhusproblem utan att ifrågasätta! Som företagare känner jag att det är mitt ansvar att uppskatta fantastisk kundservice!

Lämna en recension för Bilmånsson i Hörby


Användbara länkar